Aalborg Boldspilsklub

Børsmeddelelse 12/22 - Boston Bruins

Written 19 December 2022, 13:57

Børsmeddelelse ved bestyrelsesformand, MM.
Dato: 19-12-2022

Ved seneste børsmeddelelse befandt vi os som en klub, et helt andet sted end vi gør i dag. Vi spillede på daværende tidspunkt i 5. Division i Sverige. I dag spiller vi i Allsvenskan. Det fortæller meget godt den udvikling som klubben har været igennem. En gennemgribende forvandling af hele klubben. I denne forbindelse skylder vi en stor tak til vor CEO og Manager, AV. Undertegnede Bestyrelsesformand og akademidirektør MM, har videregivet disse poster til AV, og jeg må udtrykke min store tilfredshed med hans arbejde.

Siden sidste status i 2018, er der sket følgende ting:

- Vi har først og fremmet fået ansat en ny manager samt CEO i én og samme person, nemlig AV.
Dette har været meget til at styrke klubben - både kommercielt, men så sandelig også på de sportslige kompetencer. Hele klubben har fået et løft af AV's blotte tilstedeværelse. Det kan bl.a. også ses i vor status som Allsvenskan-mandskab.
- Der er blevet opbygget et helt nyt akademi, hvor nogle af verdens allerdygtigste ungdomsspillere holder til. Det er opbygget gennem koncentreret talent- og scountingarbejde. Dette projekt må undertegnede som akademidirektør og bestyrelsesformand nok selv tage en stor del af æren for.
- Til note til ovenstående skal det nævnes at vor ungdomshold har en markedsværdi på lige knap 150 mio.

Målene for den kommende fremtid er egentlig uændret:

- Forblive i Allsvenskan på den lange bane
- Forbedre ungdomsholdet. Dette skal primært måles på transferværdien, som indenfor den nærmeste fremtid gerne skulle repræsentere 200 mio. transferværdi
- Blive ved med at styrke klubben sportsligt - men så sandelig også kommercielt. Dette hænger på flere måder sammen med en forbliven i Allsvenskan.

På vegne af Boston Bruins
Bestyrelsesformand og Akademidirektør, MM
Aalborg 19-12-2022
14:00

Comments