Lacoste

Året der gik - 2019

Written 29 December 2019, 21:04

Velkommen til smiley

Først og fremmest vil jeg sige stort tak til klubben AG City. Uden dig havde det ikke være muligt.

Vi skal tilbage til oktober 2018, for at det hele giver mening. På daværende tidspunkt har jeg følgende:

Professionelt træningsanlæg.
Sådan ca. 101.000.000 credits.
20.000 stadionpladser
Speciallæger
Intet hold.

Som udgangspunkt er jeg gået i stå. Jeg kan ikke komme videre, når jeg køber spillere taber jeg på dem efter et par dage. Jeg har ingen idé omkring, hvad jeg skal fokuserer på. Flere gang tænker jeg, at det nok er bedst at stoppe og holde en længere pause.

Men jeg var så tilfældigvis heldig, at jeg faldt over klubben AG City. Det første jeg skriver til klubben er: "Hej, er det muligt at jeg kan forstyrre med et eller to spørgsmål?". Det var starten på en positivt udvikling for min klub.

Efter lidt skriveri frem og tilbage anbefalder AG City, at jeg som det første får købt verdensklasse træningsanlæg. Jeg tænker personligt, hvad snakker klubben om. Jeg vil som udgangspunkt starte "forfra", uden credits på kontoen. I mit hovede havde jeg ikke overskud til det. Det endte dog alligevel med at jeg lyttede til AG City.

Med sådan ca. 1.000.000 credits på kontoen gik jeg igang med at søge efter spillere på auktionen. Primært blev der købt spillere til 3.000 credits, således jeg kunne fylde min truppladser ud. Spillerne blev efterfølgende transferlistet og solgt. Sådan fortsatte jeg i måneder. Som tiden gik kom der flere og flere credits ind på kontoen, samtidigt blev der købt bedre og bedre spillere. Truppens værdi voksede fra 0, 25.000.000 til 50.000.000 hurtigt. Hurtigt blev der købt trænere ind, således de kunne være med til at udvikle spillerne sålænge de var hos mig.

Det går så godt, at jeg i juni vælger at smide 27.000.000 efter Porir Helgason. Disse credits kunne helt sikkert godt blevet brugt anderledes. Men overnævnte spiller blev købt og derefter fortsætte man igen med at købe billigt og sælge dyrt.

Efterfølgende går der nogle måneder. Dette resulterer i at man opgrader stadion og ens fysioafdeling bliver opgraderet fra Speciallæger til Vman lab.

Vi nærmere os år 2020, hvilket resulterer i at klubben Lacoste har:

Verdensklasse træningsanlæg.
48.500.000 credits på kontoen.
64.000 stadionspladser
Vman lab
30 spillere i truppen med en samlet værdi over 400.000.000 millioner.

I har måske ikke hørt så meget til Lacoste, hvilket også er helt fint. I skal dog være opmærksom på, at Lacoste har en del planer for næste år.

Tak fordi I læste med smiley - Godt nytår herfra

Mvh

Lacoste

Comments

And then what 29 December 2019, 22:05
For mig vil du altid være Melody, du kan ikke gemme dig bag pengene smiley flot klaret

Johnsen 30 December 2019, 12:23
Vild udvikling med næsten 0 credits på kontoen! Plejer ikke lige at være det folk anbefaler at gøre. Godt at det virkede for dig smiley

Thorbone 31 December 2019, 13:10
Interessant at læse om vejen fra nulpunktet og fedt at se viljen til udvikling.

Med hensyn til Porir Helgason. Jaja måske kunne disse kredits objektivt set være brugt mere fornuftigt men købet er et kvantespring for klubben, og er første skridt mod at tænke stort.

Held og lykke, nu ruller det for klubben.