Team Gudebold

Uro i Truppen

Written 9 March 2015, 09:42

Rygterne går, og nu sige der at Mathias Haulrik, Manager for Team Gudebold, er på vej til en fyring, grundet hans mandskabsbehandling.
Disse rygter bliver hermed skudt til jords. Vi vil her i bestyrelsen, sige at vi er fuldt ud tilfredse med Mathias Haulriks arbejde i klubben.

Mathias har formået at hente rigtig mange store spiller til klubben og sammensat en trup, som vi mener kan få os direkte op i 4 division. Vi ser på træningsbanen at alle er villige til at give sig selv 100%, hvilket vi mener er den mentalitet, der skal være i en trup, hvor alle er berettiget til en plads i starts-11'eren.
Denne mentalitet, giver selvfølgelig nogle få udfordringer i forhold til truppens humør. Derfor vil vi arbejde ekstra hårdt på at alle spiller i truppen, skal finde deres plads i forhold til resten af holdet. Vi håber på at man allerede senere i dag, vil kunne se resultater, ved vores opbygende vinderkultur.

Bestyrelsen i Team Gudebold

Comments

9 March 2015, 09:43
Godt at høre at der er ro på hos Team Gudebold. Jeg er stadig sikker på Manger Haulrik er den rigtige, men har mine tvivler om spillertruppen er rigtig sammensat
Held og lykke i ligaen

//Manager Magic Moller
HC Vardar and HC Vardar Youth