Odense Allstarz

Nyt klubnavn bringer nye spillere.

Written 27 July 2009, 22:04

Det blev lørdag den 25/7/09 offentliggjort, at Arsenal fc11 blev opkøbt af et stort konsortium, der indeholder nogle af Fyn's mest magtfulde forretningsfolk. Lederen af dette fællesskab skulle efter sigende stamme fra byen Fraugde i udkanten af Odense. Derved stod det hurtigt som et krav fra hans side, at klubben skulle gå ind i et samarbejde med hans barndomsklub Fraugde GIF, under navnet Fraugde FC. Klubbens nye manager forbliver stadig Bjarne Riis, selvom det rygtes at selveste Arsène Wenger skulle være inde omkring en overtagelse på managersædet. Bjarne Riis havde følgende at sige til klubskiftet og rygtet:
"Dette skridt er et stort skridt på vejen mod en overtagelse af Virtual Managers herredømme. Jeg håber samtidig at dette konsortium vil sprøjte lidt penge i kassen, så jeg kan fortsætte mine investeringer i det mest præstationsfremkaldne doping. Med hensyn til rygtet om en evt. fyring af min post som manager, vil jeg gerne udbringe en trussel mod den kommende manager, der indebærer kanyler"

Samtidig kan vi fra bestyrelsens side byde velkommen til 2 sølvstjerner, i form af Johan Durlacher og Severin Bjerager. Disse 2 spillere er købt som klar forstærkning af truppen, og forhåbenligt kan de sikre os endnu en sæson i den fornemme 2. division i Italien.

Fra bestyrelsens side vil vi byde alle fans velkomne til en brag af en sæson. smiley

Comments