Miami Magic Dolphins

Oprykningen nu en REALITET!!

Written 8 July 2007, 11:00

Den 8/7/07, var oprykningen fra Serie D Girone C til Serie C2 Girone B en realitet. Nr. 2. charme bøfferne har stadig 3 hjemmekampe tilbage, men pointforspringet til charme bøfferne er for stort til at de kan nå det. FCAU er hele 23 point foran charme bøfferne, og han har sammenlagt 6 kampe tilbage, så det er en umulighed at nå at vinde for ham.

Bestyrelsen i FCAU udtaler sig således: " MisterCola har gjort et stor arbejde på grundlag af den smalle spillertrup. Han har indfriet vores forventninger, og vi forlænger dermed hans managerkontrakt med 5 sæsoner." Manageren udtaler sig således:" Det er et glimrende hold bestyrelsen har fået samlet sammen, og idag lykkes det os at oprykke til C2. Nu vil vi prøve at stabilisere os der. Det er fantastisk godt gået af spillerne" Scott McDermott siger:" Manageren er godtnok min bror, men han er en fantastisk manager, og han er rigtig god til mandskabspleje. Han lader os aldrig komme under 70% i energi."

Det var live fra Turner Field hvor FCAU vandt deres sidste kamp med 12-0 over Psykolog. Vi vender tilbage til Rolf Jensen i studiet.

Comments