Miami Magic Dolphins

Klubbens fremtidige planer!

Written 13 December 2009, 14:00

Klubben er pt. igang med Operacion Zehn og det går strygende, men da manageren mener at man burde have fremtidige planer efter denne operacion, gør vi hermed dette.
Klubben offentliggører klubbens fremtidige planer efter Operacion Zehn:
Vi vil satse på den nuværende trup indtil disse er 30-31 årige hvor vi så vil sælge hele banden, dvs. estimeret salgsdato er omkring marts-april '10.

Med disse penge efter salgene vil vi købe 25 årige spillere der gerne skulle være bedre end dem vi startede dette projekt med; 25 årige med 1100 stats. Når de så også er 30-31 årige vil vi også sælge disse.
Dette projekt vil hedde Operacion Neun og vi håber vi kan gennemføre dette. Operacion Neun forventes gennemført i september-oktober '10.

I det igangværende projekt vil der ikke blive købt spillere før projektet er slut; medmindre der kan ses en indtjeningsmulighed i givne spillere.
På onsdag eller torsdag vil der blive købt en spiller der kan tage over engang når disse spillere bliver solgt.

Comments

Frederik 13 December 2009, 14:23
Det lyder interessant. Så har du cirka råd til professionelt træningsanlæg til september-oktober - også selvom du ikke sælger dit hold til den tid. smiley

Barney Stinson 13 December 2009, 14:25
Hehe ja, det håber jeg da.. Hvis jeg som nu tjener over 1 mio. om ugen, så skulle jeg gerne have råd til det på den tid, også selvom jeg ikke sælger holdet xD..