Fc MormorTurk

WARNING! Baktierie i omløb

Written 4 April 2019, 11:20

Kære og ærede trænere

Vinteren er ved at være ovre, men ikke sygdommen. Flere af mine spillere har fået symptomer på røvstighed ved dårligt syn, træthed og generelt tunghed. Sygdommen kan identificeres ved et listigt smil i mundvigen og generel mani med at bære hætte.
Kuren kan findes hos Christian, som efter et par timer i godt selvskab kan få den sløveste spiller på højkant.

Held og lykke til jer derude.
Mvh Turker

Comments

Jensen 4 April 2019, 11:21
Hej Turker.

Hvad siger bestyrelsen til sådan en situation?

Turker 4 April 2019, 11:24
Der er sat et budget på 10.000 fordelt i hundredekronsedler, som fordeles alt efter behov. Den sygdom skal bekæmpes uanset prisen

Jensen 4 April 2019, 11:30
Det lyder som en god beslutning. FC Stærevej har tidligere i ugen haft problemer med røvstighedens selvskab i form af en tidligere spiller, Jens Andersen. Den omtalte har problemer med sin opførsel under påvirket tilstand.

Held og lykke med sygdommen
C. Jensen

Turker 4 April 2019, 11:35
Først og fremmest tak for interessent hr. Jensen

Ja, jeg har snuset til hans talenter, men har vejet dem for tunge. Hans tendenser går lidt i clinch med FC Mormorturks ambitioner. Men venligst anbefale spillere som er mere cigstig, vi mangler lidt ild og engagement i omklædningsrummet.

Mvh Turker

Markus Jonas 4 April 2019, 11:56
Som udviklingschef hos FC MDMA, så jeg samme komplikationer over de senere par år. Dog har mit fysio team i samarbejde med DTU Labor, udviklet et Godt & Blandet mix, som efter en lang række test udført på Dronning Louises Bro, har vist sig at være behjælpelig på røvstigheden. For yderligere information skal i have fat i Malik, han er altid til rådighed over telefon hvis i har spørsmål.

Tlf. Malik: 91974643

- MDMAnders