Fc MormorTurk

Nyt Samarbejde for Saleem

Written 4 April 2019, 14:31

Saleem har i dag valgt at træde direktøren over tæerne, og valgt at modtage et bud fra Fc Stærevej. Aftalen skulle eftersigende have været indgået ved et frokostmøde på indre Vesterbro, langt væk fra klubbens sfære. Denne form for adfærd vil i al fremtid blive set ilde på, og vil ikke accepteres, ellers er det på porten!
Fc MormorTurk skal nu igen opbygge et ellers historisk godt samarbejde med Fc Stærevej.

Fortsættes...

Comments

Markus Jonas 5 April 2019, 11:05
Fucking jen ham bestyreren for Fc Stærevej, hvilken form for røvstighed har man længe skulle lede efter. Håber MDMAstyrelsen griber ind, og giver Hr. Jensen en bøde for dårligt opførsel. Transfer markedet lider allerede under dybets gab, ingen grund til at forværre allerede dybe foranstaltninger. 5 dages karantæne fra Dronningen må da være et must!

- MDMAnders

Turker 5 April 2019, 11:12
Tusind tak for opbakningen til Fc MDMA. Jeg forestiller mig et møde mellem MDMAnders og Turker, om et stærkt samarbejde.
Dronningen er ved at være i sæson, og det må derfor anses, som én af de hårdeste straffe på nuværende tidspunkt.

Mvh Turker

Markus Jonas 5 April 2019, 11:20
Fremtidigt samarbejde lyder som noget vi her i klubben ville være meget glade for.
Dog på betingelser, da klubben før i tiden har haft problemer med aftaler som faldt til jorden, grunden dårlig pris g'et. Ingen grund til bekymring nu, da vi i det seneste år har ansat en forhandlingspecialist på området, som primært lige nu arbejder med talentspejdere fra Columbia og Venezuela. Vi ser frem til dybe eftermiddage og lange nætter.

- MDMAnders