Nobr

Stop i spillet

Written 27 September 2014, 21:16

Efter fire og et halvt år er min tid forbi på vman. Det har været en herlig tid med mange gode oplevelser. Der er blevet handlet utrolig meget og udtænkt strategier i lange baner. Der er ikke mere at udvide og pokalskabet er proppet.
Jeg nåede toppen i foråret 2014 og var nummer 1 i træk i næsten to måneder.
Der er ikke længere nogle mål der kan sættes.

Jeg havde den glæde at være i crewet i to år som CH. Det har været nogle dejlige år med et rigtigt godt socialt fællesskab. På grund af mange dejlige kollegaer har arbejdsglæden været stor og også grunden til at tiden i crewet blev så lang. Der har i min tid i crewet ikke været særlig megen turbulens, men indimellem er der jo nogle, der ikke har været helt tilfredse, med de afgørelser der er faldet.
En af de sidste sager resulterede i en del virak på forum, hvor den forurettede var ude med den helt store rive. Trods to år i CH skulle man beskyldes for ikke at kunne vurdere en spillers pot. Der er helt sikkert nogle, der er bedre end mig til at vurdere potentiale, men noget jeg har lært, er, at spotte en manager der ikke er helt fin i kanten.

Jeg vil slutte med at takke de mennesker, som har givet mig glæde i spillet og crewet - både de danske og internationale.
Da der er mange kan jeg ikke nævne alle, men I ved hvem det er.

En speciel tak til spillets admin, hvis personlighed jeg har en dyb respekt for.

Comments

Ulmeister 28 September 2014, 00:02
Tak for kampen. Det har været en fornøjelse at lære dig at kende igennem vores samarbejde i crewet. Held og lykke udenfor banen. Jeg håber, du en dag vender tilbage til spillet.

Sccoby Doo no clue 28 September 2014, 08:33
Thank you for all your help Bruno. You have been a great champion both as Nobr and for the game in general as Bruno. Best of luck for the future mate. You'll be greatly missed.

28 September 2014, 14:10
Held og lykke Bruno og tak for spillet smiley

V-man bedste m-anager takker af 28 September 2014, 20:04
Tak for kampene, du var meget til at gøre PL spændende i min comeback periode smiley
Held og lykke fremover med hvad du ellers finder på smiley

NR 1 October 2014, 19:53
Held og lykke uden for spillet!

Patrick Jørgen Jensen 13 March 2015, 15:06
Dyb respekt!