Alkoholfri FC

Målsætning klaret

Written 22 February 2015, 14:11

FC Nordsjælland har spillet sine kampe og det viser sig at vi er over nedrykningsstregen med 4 pladser, en 8. plads, det giver adgang til en lille præmie denne sæson på små 16k.
Mange bække små gør en flod rig:-)

Klubben har klaret sig ekstra på grund af de tilfredsstillende resultater som træningsanlæg har skaffet os, ydermere er forsvaret blevet forstærket af Jide Ubah, et ung talent der kan blive meget dygtig hvis han bare træner godt og Andy Bleekemolen der er ligeledes en ung gut der nogengange gør forskellen i kampene.

Længere oppe ad banen har de fået selskab af Sung-man Im der ligeledes er en ung gut som er god til at tackle og lave assists, hvis han bliver ved med at træne så hårdt som han gør nu vil han måske blive en af klubben dygtigste spillere, ligeledes er Malcolm Kelly og Gerd Kiesl blevet indkøbt for at gøre midtbanen modstandsdygtig og give de yngre spillere tid til at nå op i graderne før de skal ud på grønsværen.

Endnu længere oppe har klubben erhvervet sig 2 reserver nemlig Rahim Nail Fariz og Jetmir Madhi, de skal nok blive dygtige spillere hvis de bare træner godt.

Comments