Alkoholfri FC

Manager tilbage i sædet for stor udv. klub

Written 5 February 2019, 17:59

Efter en lang pause på mere end 2 år er klubben genopstartet som en stor udviklingsklub siger manager Claus.

Manageren uddyber og siger "Klubben satser på at de rigtige talenter vil finde vej til klubben og i fremtiden vil kunne give en klækkelig fortjeneste ved salg."

Klubbens nuværende mål er at opgradere til professionelt træningsanlæg, men klubben mangler i øjeblikket 21mio. for at det kan lade sig gøre.

Vejen til de 21 mio. er salg af de mange unge talenter, der nu er mellem 15-17 når det kan gøres med fortjeneste. Klubbens rådgivere har rådgivet klubben om at det optimale tidspunkt er ved spillerens 22. år.

Da spillerne har en ringe vurdering grundet deres lave alder, kan der i den nærmeste fremtid ikke forventes noget særligt af klubben i ligaen. Manageren mener at en midterposition i 6. division er det mest realistiske i hvert fald i den nærmeste fremtid.

Journalister spekulerer i om klubben er fastbestemt på modellen. Supporterne for klubben har udtrykt ønske om at klubben har et format i ligaen. Muligheden er der for at bibeholde spillere efter deres 22. år og se, hvilke resultater et hjemmetrænet hold kan hive hjem til klubben.

Det afviser manageren ikke, og klubbens fremtidige ageren er derfor et åbent spørgsmål.

Det kan nævnes at klubbens stadion i en situation med ligaspil på højere niveau med sine 20.000 pladser ville kunne hive en del penge hjem i billetindtægter.

Comments