Alkoholfri FC

Professionel klub præget af optimisme

Written 25 October 2019, 16:38

Der er gået lige knap ni måneder siden klubben genstartede som stor udviklingsklub. En del spillere er solgt med en fin profit og man har valgt at gå videre med idéen om at spille fodbold på et højere plan. Man har derfor beholdt en startellever af fhv. udviklingsspillere, der skal hjælpe klubben med at opnå dette.

Klubbens præsident indleder og udtaler: ”Klubben har en række spillere, der har potentialet til i fremtiden at kunne placere klubben i 2. division i Frankrig. Dette er klubbens målsætning for fremtiden. Forhåbentlig til stor glæde for klubbens fans, der kan se frem til at se fodbold på et højere niveau end før og opleve holdet indtage betydningsfulde placeringer. Klubben regner med at udnytte sit stadion på 20.000 tilskuere til at drive en overskudsforretning, der kan være med til at finansiere to andre af bestyrelsens målsætninger, som er at opgradere træningsanlægget, der pt. er et udvidet træningsanlæg og at hente ungdomsspillere af høj kvalitet når klubbens førstehold går på pension.”

Manager Claus udtaler: Jeg er optimistisk omkring klubbens fremtid, spørgsmålet er ikke om det går fremad, men hvor hurtigt det gør. Min klare målsætning er at klubben får taget det seje lange træk og kommer ud på den anden side som en topklub, der kan spille med i de bedste divisioner.
Bestyrelsesformanden udtaler efter at være forelagt Claus’ udtalelser: ”Bestyrelsen er yderst tilfreds med det arbejde Claus gør for klubben og ser frem til at forhandle en ny forbedret kontrakt med ham inden for den nærmeste fremtid. Claus arbejder målrettet for at leve op til klubbens målsætninger og klubben har kun oplevet fremdrift i den tid han har været i klubben.”

Anfører og målmandsveteran Janus Dalgaard udtaler på spillernes vegne: ”Claus er kompetent til at motivere spillerne til at levere det yderste i kampene og på træningsanlægget. Klubbens spillere har den største tiltro til managerens evner og ser frem til at indtage grønsværen i mange sæsoner endnu med ham ved roret.”

Der er generelt en spændt atmosfære i klubben, der er præget af en god stemning. Udsigten til at kunne vinde hæder og ære til klubben på professionelt plan, glæder mange af de ældre spillere, der kan se frem til at forbedre deres CV.

Manageren har udvist evnen til at se mulighederne og omstille klubben for at leve op til bestyrelsens forventninger. Et nyt kapitel venter klubben, der nu skal levere på et professionelt plan for første gang i sin historie.

Comments