Hercules CF

Hércules CF: Havnens Perle og Prime

Written 14 August 2023, 00:06

Hércules CF: Havnens Perle og Prime

14. august 2023

Efter en periode med intensivt arbejde og dedikation er Hércules CF utroligt stolte over nu at kunne introducere en række banebrydende initiativer, der markerer starten på klubbens imponerende genopblomstring. Gennem en nyskabende vision og en række strategiske beslutninger er Hércules CF nu klar til at genindtage sin position som en førende kraft inden for fodboldverdenen.

De mange tiltag som klubben kan præsentere nedenfor i denne pressemeddelelse udgør de initiativer, som muliggør ambitionen om på blot 5 uger, at kunne vende tilbage til den bedste græske liga og deltage i den fornemmeste europæiske klubturnering.

Sælger stadionnavn til velkendt grillrestaurant:
Hércules CF har indgået en unik og lokalforankret partnerskabsaftale med den velkendte grillbar, Havnens Perle. Denne aftale markerer et skifte i vores stadionnavn, der nu officielt vil gå under navnet "Estadio Havnens Perle La Sagrada Familia." Dette partnerskab symboliserer vores forpligtelse til at styrke vores bånd til lokalsamfundet og fejrer den unikke identitet og stolthed, som Havnens Perle repræsenterer.

Prime - Officiel Drikkesponsor:
Vi er begejstrede for at annoncere et nyt og spændende samarbejde med den populære læskedrik, Prime. Prime er nu vores officielle drikkesponsor og vil være med os på vores rejse mod succes. Dette partnerskab forener to ikoniske navne og understreger vores fælles ambition om at levere enestående oplevelser til selv vores yngste fans.

Nye Stjerneprofiler og Samarbejde med Det Græske Fodboldforbund:
Vi har med stolthed indhentet en række nye stjerneprofiler, der er udvalgt til at danne grundstammen på vores hold. I samarbejde med det græske fodboldforbund arbejder vi målrettet på at sikre, at disse nye talenter kan indskrives med fuld overholdelse af Financial Fair Play-reglerne. Dette understreger vores dedikation til en bæredygtig og langsigtet fremtid for både klubben og spillerne.

Klubben kunne allerede sent søndag aften inden transfer deadline præsentere den svenske bomber, Torsten Cedervall. Torsten kommer til at danne angrebsduo med et allerede velkendt ansigt i klubben, nemlig den hovedstødsstærke Patrick Bjerre, som kommer tilbage fra et kortere ophold i Kina.

Klubbens CFO kunne i samme ombæring berette at klubben forventer at bruge intet mindre end svimlende 17 mio.kr. på spillere i indeværende transfervindue.

Træningsfaciliteter:
Hércules CF har investeret en imponerende sum på 100 mio. kr. i opgraderingen af klubbens træningsfaciliteter. Disse faciliteter er nu i en klasse for sig selv og er klar til at huse vores spilleres udvikling på det højeste niveau. Denne investering understreger vores engagement i at skabe optimale betingelser for både træning og udvikling af vores stjernespillere.

Vi vil gerne takke vores loyale fans, partnere og samarbejdspartnere for deres vedvarende støtte og tro på vores vision. Disse tiltag repræsenterer begyndelsen på en ny epoke for Hércules CF, og vi ser frem til at dele mange fremragende øjeblikke sammen


//Hercules CF

Comments