Afc Stefans

^^,

Written 17 September 2014, 14:39

Vigtigste egenskaber / stats
For at det nedenstående skal give mening. Vil jeg opstille hvilke egenskaber der er de styrende ift. vurderingstallet, med andre ord de vigtigste egenskaber for de forskellige positioner. (prioriteret rækkefølge)
De vigtigste egenskaber for en keeper er: Håndtering, I luften, En mod en, Spring, (de tre løbe egenskaber vægter tilsammen ca. 15%)
De vigtigste egenskaber for en forsvarsspiller er, tackling, udholdenhed, hurtighed, acceleration og aflevering
De vigtigste egenskaber for en midtbanespiller, Denne position er mere kompleks end de andre grupper, det vil jeg vende tilbage til i det træningsprogram jeg kommer til at lave. Men generelt er de vigtigste egenskaber: aflevering, udholdenhed, tackling, hurtighed, acceleration og dribling. (afslutning er vigtigt for en MO)
De vigtigste egenskaber for en angriber er: afslutning, dribling, hurtighed og acceleration.

Andet grundlæggende
Herudover er der naturligvis de normal krav, med at ens spillere skal havde over 90% i energi (naturligvis helst 100) og 7/7 i humør(= man skal også bruge sine talenter i kampe, hvis man udelukkende har talenter kan man med fordel havde to taktikker og skifte mellem demsmiley) Fra hvert niveau ens spillers energi falder- fx fra 7/7 --> 6/7 -så falder hans træning med mellem 2-3%.

Intensitet
Mistede energi ved træning.
Afslappet - Normal: 0-1 %
Forøget: 1-2 %
Intens: 2-4 %
Hård: 4-7 %
Ekstrem: 9-18 %

Jeg vil anbefale, at man altid træner på hård. Det kan dog betyde, at det ind i mellem(meget sjældent) er nødvendigt, at booste sine spillers energi, så de altid har over 90%. Men med to taktiker burde man kunne holde sig op over 90% hver dag, uden at booste deres energi. ekstrem om søndagen eller ej? læs Her

Min trænings metode
Jeg anvender en metode, hvor jeg har seks faste træningsgrupper - det skyldes at der reelt kun er 5 øvelser, der giver mening at bruge hvis spillerne er trænet rigtigt fra starten af – Den første træningsgruppe: Træningskamp, her anvender jeg en 20-20-20 træner, denne gruppe indenholder altid alle mine 15 årige spilere til de bliver 16. Ind i mellem ryger ældre spillere også derover.
Den anden træningsgruppe: Teknik (20-x-20). Den tredje træningsgruppe: Dødboldsituationer (20-x-20). Den fjerde træningsgruppe: En i midten (20-x-20). Den femte træningsgruppe: løbetræning (20-x-20). Så rykker jeg bare mine markspillere rundt alt efter hvad jeg vurdere, at de skal trænes i den enkelte dag.
Målmandsgruppen: Jeg har nu testet effekten af at give ens målmand minimum 1 ugentlig træning i teknik og en i midten, det har haft en positiv effekt, derfor denne ændring. Derfor træner jeg nu min keeper i teknik og en i midten et par gange om ugen Vha. en 20 -20-x træner

Træningsprogram
Nu vil jeg dele det træningsprogram jeg har lavet, til de klubber der har spurgt mig om hjælp. ( skriv gerne hvis i han nogen kommentarer til det) Træningsprogrammet kræver minimum fem trænere.
Keeper: Mandag træningskamp, Tirsdag en i midten, Onsdag træningskamp, Torsdag teknik, fredag træningskamp, lørdag Teknik i lige uger og en i midten i ulige uger søndag træningskamp. (her kan man dog godt smide opdækning ind,så man nogen uger har 4 gange opdækning)
Forsvar: Mandag løbetræning, Tirsdag en i midten, Onsdag løbetræning, Torsdag teknik, fredag løbetræning, lørdag en i midten, søndag træningskamp. (anden træner) (man kan godt give 2 x teknik nogen uger, hvis man vurdere at han mangler noget tackling)
Defensive del af midtbanen. (MD altid, MC hver anden uge, MH og MV hver tredje uge) Mandag løbetræning, Tirsdag træningskamp, Onsdag løbetræning, Torsdag en i midten, fredag løbetræning, lørdag dødboldssituationer, søndag træningskamp. (tredje træner)
Offensive del af midtbanen (altid MO, MH og MV to ud af tre uger og MC hver anden uge)Mandag løbetræning, Tirsdag dødboldsituationer, Onsdag løbetræning, Torsdag teknik, fredag løbetræning, lørdag dødboldsituationer, søndag træningskamp. (fjerde træner)
Angreb: Mandag løbetræning, Tirsdag teknik, Onsdag løbetræning, Torsdag dødboldsituationer, fredag løbetræning, lørdag teknik, Søndag træningskamp. (femte træner)

Note: Jeg vil anbefal,e at man træner sine spillere i træningskamp, fra de er 15-16 år. For at skabe en nogenlunde balance i deres stats i de "unge år". Dette for at deres træningsgennemsnit, ikke falder markant. - spillernes udvikler deres træning omkring 18-19 års alderen, hvor deres trænings gennemsnit stiger- Derfor kan man godt specialtræne dem fra de er 16 år.


Keeper:
Håndtering 25%
I luften 25%
En mod en 12%
Spring 11%
Udholdenhed 7%
Hurtighed 6%
Acceleration 5%
Aflevering 3%
Lederskab 3%
Kampånd 3%

Forsvar:
Tackling 35%
Udholdenhed 18%
Hurtighed 13%
Acceleration 13%
Aflevering 6%
Dribling 3%
Lederskab 3%
Kampånd 3%
Afslutning 3%
Dødboldsituationer 3%

Midtbane Center:
Aflevering 20%
Udholdenhed 15%
Tackling 15%
Hurtighed 10%
Acceleration 10%
Dribling 10%
Afslutning 8%
Dødboldsituationer 6%
Lederskab 3%
Kampånd 3%

Angreb:
Afslutning 34%
Dribling 20%
Hurtighed 14%
Acceleration 14%
Aflevering 3%
Udholdenhed 3%
Tackling 3%
Lederskab 3%
Kampånd 3%
Dødboldsituationer 3%

Comments