Egern

En skuffende afslutning på sæsonen

Written 17 February 2020, 12:34

Team Booster har i flere sæsoner ligget og kæmpet efter en 2. plads i ligaen for at rykke op i den berygtede liga, La Primera. I fire ud af de fem foregående sæsoner er klubben endt på en 3. plads i ligaen, og motivationen for oprykning er stor blandt klubbens spillere og bestyrelse.

I forrige sæson (2020-07) var forventningerne i top. Klubben startede godt ud, og lå på en "sikker" andenplads stort set hele sæsonen igennem. Ud af de 4 sidste kampe, skulle 3 af dem vindes for at sikre klubben oprykning til La Primera. Der var glæde i klubben, da Team Booster var favoritter i hver af kampene. Både spillere, trænere og bestyrelsen var helt oppe at køre, men de skulle have vidst hvad der ventede dem. To af de fire kampe blev til nederlag, og ligaens tredjeplads vandt de resterende kampe, og endte med at overtage Team Boosters oprykkerplads.

Team Boosters bestyrelse udtaler, at der er forventninger om en snarlig oprykning til La Primera, men at de ikke regner med det i denne sæson (2020-08), da en af klubbens store stjerner netop er solgt, da klubben modtog et bud, de ikke kunne afslå.

Comments