Egern

OPRYKNING!

Written 24 February 2020, 15:52

Sæson 2020-08 blev sæsonen hvor Team Booster for første gang rykkede op i Spaniens bedste liga, La Primera. Det var med stor glæde i klubben, at de søndag aften kunne sikre sig en førsteplads i den spanske 2. division, og dermed sikre klubben oprykningen. Allerede i midten af sæsonen så det meget godt ud for Team Booster. Klubbens ledelse besluttede derfor, at begynde at lede efter forstærkninger til truppen. Der blev derfor købt to stærke spillere ind til truppen. Færingen som defensiv midtbane Sofus Strøm blev købt for 6.799.999 C, og den venstre back Rice Mills fra Wales blev købt for 6.250.000.

Disse to spillere er over gennemsnitsalderen i Team Boosters seniortrup, men klubbens ledelse udtaler at de er blevet hentet til klubben, for at styrke førsteholdet, imens de yngre spillere bliver trænet op.

"Det er vigtigt for os, at vi gør alt hvad vi kan for at blive i La Primera, og spille med i toppen, blandt de bedste klubber i landet. Derfor bliver der lagt vægt på at styrke seniortruppen fra dags dato", udtaler klubbens manager.

Inden sæsonens første kamp, modtog klubben et seriøst bud på den tidligere topscorer, nemlig japaneren Sadahiro Watanabe på 11.000.000 C, hvilket klubben ikke kunne afslå, og dermed måtte give slip på stjernen fra Japan.

Comments