Egern

Ligaskifte

Written 2 March 2020, 16:57

Efter at være rykket op i La Primera har Team Boosters bestyrelse sat sig for mål at spille i alle Vmans topligaer. Dette, da Team Booster endnu ikke er styrket nok til at spille med i den gode ende af topligaerne.

Den simple årsag til, at Team Boosters bestyrelse har besluttet netop dette er, at de gerne vil modtage premiesummen på 750.000 C for at opnå målsætninger om at spille i hvert enkelt lands topligaer. Dette mener bestyrelsen, kan være med til at skrabe lidt ekstra credits sammen, og dermed være med helt i toppen. Det er selvfølgelig en langsigtet proces, som vil tage mere end et par sæsoner. Dog vil der hele tiden, samtidig med fokus på at spille i diverse topligaer, være fokus på at styrke truppen, så Team Booster kan spille op med sine konkurrenter.

I slutningen af denne sæson blev der købt to spillere som forstækninger til truppen.
Den 29-årige nigerianske keeper Onwumbiko Machem, som spiller på det Nigerianske A-Landshold.
Den 30-årige danske angriber Lasse Berg, som i skrivende stund har spillet 3 kampe for klubben i Serie A, og han har scoret 2 kasser.

Udover de to stjerner, blev der også købt en midlertidig midtbanespiller, da klubbens trofaste sydafrikaner Fagime Mapala, blev solgt for 8.500.000 C. Team Boosters nye navn på midtbanen er Folmer Skovbjerg.

For Team Boosters ungdomshold gik den forrige sæson strålende i den spanske 6. division. Det blev en sikker første plads med 90 point i 30 kampe. Klubbens ungdomshold forventer lidt mere udfordring i den italienske 5. division, men regner stærkt med at spille med i toppen.

Den sidste nævneværdige ting siden sidste pressermeddelelse er den nye træningsrekord i klubben. Meilyg Bonner formåede at træne intet mindre end 311 xp på professionelt træningsanlæg (orange) d. 27/2 2020.

Comments