Olympique

Unisport cup. Guld - Sølv?

Written 28 August 2012, 17:00

Jeg vil starte ud med at byde velkommen, til alle de trofaste journalister som har taget et smut fobi mødet her. Jo ser i, dette er ikke blot et møde, men et demokratisk stolthedsgalleri.

Jeg vil starte med emnet "Unisport Guld"
Dette er en topklubs tiltænkt cup, som nogle måske har sat næsen op efter. deres problem er å bare mig, for som i ser vinder jeg alt, i øjeblikket. Jeg er nu det lavest rangerende hold udfra VIFA-ranglisten (Som forøvrigt blev offentliggjort i nat) og samtidig eneste tilbageværende 6. Divisions klub eller dårligere. Dette er selvfølgelig en ære, men en lille glød i mit hjerte er stadig tændt, og åben over for mulig præmiepenge. Det kræver blot 4 sejre mere. Næste kamp ser på papiret svær ud, da jeg skal op imod et 2. Divisions hold, men mine spillere har tiltroen på sig selv og deres holdkammerater.
Det var lige lidt om Unisport Guld..

Unisport Sølv: er straks en hel anden sag. Jeg er med endnu, og har en let modstander i næste kamp, hvilket vil sige jeg har gode muligheder for en 5. runde kamp. Mit mål har hele tiden været kvartfinale, så vi mangler 3 sejre mere, efter sejren imorgen.

Tolkning: Ovenstående har med vidneudsagn af Hans Andresen vidst sig at gendannelses proceduren samtykker i fase 2 kvadrant 3 som opgører regnskabs vedligeholdelse protokolens samlede regler. Dette taget i betragtnig, er der gode chancer for regnvejr i morgen, og dermed bør mine spillere kunne stå i 5. Runde i begge cups.

Perspektivering: Minder lidt om Gartneren og herskabet (aka Herskabet og gartneren, forfarteret af selveste H.C Andersen, fordi at man kan sammenligne det.

Husk i kan følge alle kampe direkte på ODU-TV som samtidig samtykker at en sammensværgelse med vores sammensvorne samarbejdspartner er sammenstyrtet i det sammenstyrtende hus.

Det var dagens stolthedsdebatering. håber i følger med igen næste gang. indtil da, er der ikke andet at sige end Martin Taylor og Andy Gray takker af for i dag. (Ja dem fra FIFA)

Comments

Laver logo banner 28 August 2012, 17:17
Du skal helt ind på indersiden og skrabe med spaden

Bojack 10 January 2016, 17:27
Lyder mærkeligt smiley