Olympique

Ugens seneste nyeheder:

Written 5 September 2012, 22:31

Denne uge har været kontroversiel set med ODU fansenes øjne. Vi håber de vil se med milde øjne på de 10 millioner i brugte på trænings faciliteterne, men de ville vidst have brugt dem på spillerne. Vores presseansvarlige, Victor Bjerre, fangede Ove Burchard, til en lille kommentar: "Jeg håber virkelig dette ungdomsprojekt bærer frugt. Jeg har været fan af klubben de sidste 61 sæsoner, men har aldrig før set klubben satse på talenterne som de gør nu. Det kan være et skridt i den rigtige retning, og det vil jeg vælge at tro." Sagde altså en mismodig Ove Burchard til presseansvarlige Victor Bjerre, som forøvrigt ikke har styr på hvem verdens bedste fodboldspiller er pt. Altså Overmars!

Træningerne har på det sidste set rigtig godt ud, og vi har virkelig fået det bedste frem i alle spillerne, hvilket også afspejler sig i interessen fra de store klubber. Vi håber på at blive ved med at udvikle spillerne, og så sælge dem som 18-21 årige. Det er et langstrakt projekt, og i al den turbulente tid, kan fansene desværre ikke forvente andet en middelmådige placeringer i bot-ligaerne.

Samtidig kan vi afsløre, at en transferbombe snart kan lande på tekst-tv og andre diverse nyheds-kanaler. Om det er et salg eller et køb må tiden vise, men vi regner med at alle med forbindelse til klubben vil tage godt imod det. Måske ruller der et par millioner ind på kasse A?

Vores kommende mål må hedde, at vi skal have lavet mindst 4 talenter mere, og den ene må meget gerne sælges til 1 million eller mere. Det ville virkelig åbne op for ressourcerne, så vi evt. kan holde en sodavands-fest, med børnechampagne m.m

Sidst men ikke mindst, vil vi give ordet til presseansvarlig, Victor Bjerre; "Hey ho hva laver du her hva laver jeg her?" sagde han på direkte TV, så alle de tudegrimme tv-seere måtte flække af grin!

Comments