Okson FC

AC Spezia i spillerboost

Written 17 July 2023, 22:27

17/07 - 2023 (.)

Da Manageren PINI genovertog klubben under Corona tilbage i 2020, var klubben under navnet 'AC Turtelona', hvor dette har været det permanente navn siden 2010.

PINI har efter et år, til 2021, givet et spillerboost for at hæve klubbens niveau. Niveauet steg med en fast gns. teamvurdering på +50, uden at dette gik helt ud over klubbens økonomi.

Gennem investeringer og besparelser, har klubben efter flere navneskift gået til det permanente navn AC Spezia efter to år, og har per denne dato opnået et yderligere spillerboost. Gennemsnits niveauet er nu 62-65 i gns. uden at det er gået ud over klubbens økonomi og to års besparelser.

Denne investering, samt investering i salg af optrænede talenter, skal sørge for at betale dækningsbidraget på det store spillerindkøb samtidig med at have mål om overskud, UDEN at gå kompromi med det nye niveau som man vil forsøge at opnå.

Forhåbentlig har AC Spezia en lys fremtid og fremtid på vejen til Serie A, som dog endnu er lang, men ses tættere på. Forhåbentlig undgår klubben at rykke ned og kan permanent blive i 3. Division samt udfordre Serie B holdene.

Comments