Stubbe Allstars

Træningsvejledning

Written 1 June 2020, 22:03



Hvilke øvelser giver hvilke stats



Danmarks udregninger er nu blevet bekræftet af Sunny og derfor har jeg valgt at tilføje dem til pressen. Så der skal lyde et stort tak til Danmark for det gode arbejde.




Vigtigste egenskaber / stats
For at det nedenstående skal give mening. Vil jeg opstille hvilke egenskaber der er de styrende ift. vurderingstallet, med andre ord de vigtigste egenskaber for de forskellige positioner. (prioriteret rækkefølge)
De vigtigste egenskaber for en keeper er: Håndtering, I luften, En mod en, Spring, (de tre løbe egenskaber vægter tilsammen ca. 15%)
De vigtigste egenskaber for en forsvarsspiller er, tackling, udholdenhed, hurtighed, acceleration og aflevering
De vigtigste egenskaber for en midtbanespiller, Denne position er mere kompleks end de andre grupper, det vil jeg vende tilbage til i det træningsprogram jeg kommer til at lave. Men generelt er de vigtigste egenskaber: aflevering, udholdenhed, tackling, hurtighed, acceleration og dribling. (afslutning er vigtigt for en MO)
De vigtigste egenskaber for en angriber er: afslutning, dribling, hurtighed og acceleration.

Lederskab har kun en indflydelse for holdets anfører. Derfor er det kun en vigtig egenskab for en spiler. Det er normalt ens keeper der vil være anfører. Da det giver fin mening, at træne dem i teambuilding(man skal faktisk).

Andet grundlæggende
Herudover er der naturligvis de normal krav, med at ens spillere skal havde over 90% i energi (naturligvis helst 100) og 7/7 i humør(= man skal også bruge sine talenter i kampe, hvis man udelukkende har talenter kan man med fordel havde to taktikker og skifte mellem dem) Fra hvert niveau ens spillers energi falder- fx fra 7/7 --> 6/7 -så falder hans træning med mellem 2-3%.

Intensitet
Mistede energi ved træning.
Afslappet - Normal: 0-1 %
Forøget: 1-2 %
Intens: 2-4 %
Hård: 4-7 %
Ekstrem: 9-18 %

Jeg vil anbefale, at man altid træner på hård. Det kan dog betyde, at det ind i mellem(meget sjældent) er nødvendigt, at booste sine spillers energi, så de altid har over 90%. Men med to taktiker burde man kunne holde sig op over 90% hver dag, uden at booste deres energi. ekstrem om søndagen eller ej? læs Her

Min trænings metode
Jeg anvender en metode, hvor jeg har seks faste træningsgrupper - det skyldes at der reelt kun er 5 øvelser, der giver mening at bruge hvis spillerne er trænet rigtigt fra starten af:
Den første træningsgruppe: Træningskamp, her anvender jeg en 20-20-20 træner, denne gruppe indenholder altid alle mine 15 årige spilere til de bliver 16. Ind i mellem ryger ældre spillere også derover.
Den anden træningsgruppe: Teknik (20-x-20).
Den tredje træningsgruppe: Dødboldsituationer (20-x-20).
Den fjerde træningsgruppe: En i midten (20-x-20).
Den femte træningsgruppe: løbetræning (20-x-20). Så rykker jeg bare mine markspillere rundt alt efter hvad jeg vurdere, at de skal trænes i den enkelte dag.
Den sjette - Målmandsgruppen: Jeg har nu testet effekten af at give ens målmand minimum 1 ugentlig træning i teknik og en i midten, det har haft en positiv effekt, derfor denne ændring. Derfor træner jeg nu min keeper i teknik og en i midten et par gange om ugen Vha. en 20 -20-x træner

Træningsprogram
Jeg har nu lavet et skema,- for at gøre det nemmere at overskue- i den forbindelse har jeg lavet nogen små ændringer. (træningsprogram for 21 dage)
Dette træningsprogram kræver seks trænere. En til målmandsgruppen, dernæst skal man havde en gruppe til hver af de fem anvendte øvelser ( til markspillerne). Som er henholdsvis Teknik, løbetræning, en i midten, træningskamp og dødboldssituationer. ( man kan godt vælge ikke at købe en træner til træningskamp, og i stedet erstatte træningskamp i skema med primær øvelsen for positions, skriv gerne til mig hvis i er tvivl) Det er muligt med fem trænere kontakt mig over brev, hvis du kun ønsker at bruge fem. Det skal dog siges at det bliver mere indviklet.



Note: Jeg vil anbefale, at man træner sine spillere i træningskamp, fra de er 15 - 16 år, for at skabe en nogenlunde balance i deres stats i de "unge år". Dette for at deres træningsgennemsnit, ikke falder markant. Spillerne udvikler deres træning omkring 18-19 års alderen, hvor deres trænings gennemsnit stiger. Derfor kan man godt specialtræne dem fra de er 16 år.

Comments