MFSV

UK takker af til nummer 21

Written 5 March 2018, 10:45

I dagens anledning har Ugandan Knuckles måttet takke af til Gregario Hottek, som skal videre ud i verdenen. Gregario har en statistik på 121 mål i 154 kampe og var tæt på klubbens rekord med mål/kampe. Gregario overgås kun af Clemens Pasgård med hans formidable 139 mål i 144 kampe. Gregario har dog rekorden for, flest kampe for klubben ind til videre.

"Gregario, med en statistik 121 mål i 154 kampe har udvist store præstationer i vores klub og vi er stolte af, at vi har haft et samarbejde med ham og ser frem til måske, at spille mod ham igen." Udtalte Tai Lien Lu sig i dag til pressen.

"Vi er selfølgelig kede af at skulle af med denne spiller, men mine principper er, at gå efter en så ung trup som muligt og det er vi godt på vej til. Gregario er jo en erfaren spiller og trænger til noget nyt - han har jo trods alt tilbragt meget tid her i klubben." Udtalte Tai Lien Lu også.

"Jeg er da ked af, at skulle forlade denne klub. Klubben, de andre spillere og ikke mindst klubbens fans har været en "dream come true", det kommer jeg til, at savne. Men jeg og Tai Lien Lu er kommet frem til, at sætte en stopper for min karriere her i Ugandan Knuckles. Tai Lien Lu er en god træner, som giver solide resultater i vores træninger." Udtalte fodboldspilleren Gregario Hottek.

Gregario Hottek formodes allerede, at være solgt senere i dag.

Comments

Tutti Muddi 5 March 2018, 11:48
På vejen af Hvinningdals Elite ønsker vi Gregario Hottek al held og lykke i fremtiden. Han har haft en imponerende karriere hos UK og vil sikkert imponerer hvor end han vælger at tage til.

Vi udviser stor medlidenhed for UK og håber at klubbens ledelse håndterer situationen professionelt

-Tutti Muddi, Cheftræner for Hvinningdals Elite