MFSV

UK SKRIVER MED TO NYE SPILLERE

Written 25 May 2018, 18:26

I sidste uge blev det offentlig gjort, at klubben, Ugandan Knuckles efter sigende skulle have skrevet kontrakt med målmaskinen Dalten Dumbledore. Udover magikeren Dumbledore, har Ugandan Knuckles også skrevet kontrakt med 15-årige kommende stor talent Martin Felfernig.
"Det er to spændende spillere, som vi har fået fingrene i. Jeg kan se et stort potentiale i Martin, men hvad vigtigere er, at jeg tror på, at vi har fundet den rette målmaskine for klubben, netop Dalten Dumbledore.". - Udover det unge talent fra Østrig, har en ungdomsspiller fra UK fået sit træningsgennembrud, spilleren der tales om hedder, Nebeuwa Damijo og er også 15 år.
"Det er en lys fremtid for klubben her. Vi elsker når unge spillere kommer til vores klub, og laver et kæmpe gennembrud. Vi har efterhånden haft et par stykker som virkelig har slået til". siger cheftræner Tai Lien Lu.

Dalten Dumbledore scorede i sin sidste klub 241 mål i 279 kampe. Her siger cheftræneren for UK således "Dalten Dumbledore. Det ligger virkelig i navnet, gør det ikke? Han sættes foran målet, han får bolden og på mystisk vis havner bolden bag modstanderens målmand. En sand wizard.".

Comments