MFSV

UGANDAN KNUCKLES MOD NYE PRÆSTATIONER

Written 20 July 2018, 13:25

I øjeblikket ligner det en mindeværdig sæson for Ugandan Knuckles. Klubben ligger solidt på 1. pladsen med 6 point ned til 2. pladsen, Hazard CFC. Med en målscore på +39 og ubesejret i 19 kampe er Ugandan Knuckles igang med en historisk sæson, for klubben ligger til, at have muligheden for, at rykke op i 3. division og dermed skrive endnu en klubrekord i bogen.

Cheftræner, Tai Lien Lu.
Træneren i Ugandan Knuckles er meget glad på hans holds vegne. Dog udpeger han 3 spillere, som har vist mere værd end andre. Herunder går navnene:

Den 26-årige hollænder, Thys Van Dalsen, som blot er kommet til klubben i starten af sæsonen. Han har virkelig sat gang i klubbens måltørke med sine 24 mål i 20 kampe. Cheftræneren udpeger også angrebsmakker Yoshiya Fuseya, som har vist sig, at være det perfekte match til Thys Van Dalsen. Fuseya har nettet bolden 17 gange i 20 kampe. Sidste navn på Tai Lien Lus liste, er den defensive midbane, netop kaptajn Jamyandorj Mend Ooyo, som foruden, at have haft skader, fået gule og røde kort, har formået, at være en mur på størrelse med Trumps fantasi mur ved den mexicanske grænse i denne sæson.

Comments