Esbjerg Farmers

HÆDER!!

Written 7 April 2013, 13:19

som vi alle ved, så er Kurt Lunsford, Venceslao De Saldanha, Svend Lynge og Gintaras Steponaitis begyndt at komme op i årene.
men her for FC Beff's supporters, klubbens personale og mig selv som træner. gerne udpege en hæder for den dejlige trotjeneste som de har gjort for os.
så kan jeg også pege en spiller ud der har slået en af klubbens store rekorder. Kurt lunsford har slået rekorden i at score flest mål i klubben.

Gintaras Steponaitis som vi alle ved styre vores kære højre side i forsvaret, men han er også den mest scorende forsvares spiller i klubben lige p.t.

Venceslao De Saldanha er den bedste målmand vi har. og vi ville være meget ked af hvis skal af med ham. på grund af han har spillet så meget og reddet flere tusinde bolde i de mange kampe han haft. (1222 kampe)
det er også en af grundene til at han er første målmand, men vi glæder os til at han bliver værdsat af alle andre klubber. men det spil er kørt han har vært her siden har var 20... så jeg regner med at han kører sin fodboldtid ud her klubben. han er værtfald altid velkommen.

Svend Lynge den midtbane-spiller der aldrig har været sur, det er faktisk sjovt det med ham. der var en gang han ikke var inde en hel sæson men han var ikke sur. det er en ting mig som træner er glad for.
men Svend er en af de bedste spiller jeg har haft i gennem tiden, der er vært fald ikke mange der har kunne slå ham.

det var alt her fra: træner Frederik

Comments