TeamGarver

Flashback/Fremtid for TeamGarver

Written 13 October 2020, 15:03

Jeg har på det sidste tænkt over hvordan jeg kan få mig selv mere engageret i at fortsat spille Vman.
Før jeg kommer til mit forhåbentlige svar kommer der lige en masse baggrund om klubben, min start på Vman og mine pauser.

Klubben er startet i 2011 af en meget ung mig, der dengang gik i folkeskole. Tænker vel det nok har været omkring 8. klasse. Den blev startet uden et mål, men mere som en hobby og til tidsfordriv af en skoletræt knægt. Da man desværre ikke kan gå så langt tilbage i tranfers kan jeg ikke se hvad jeg har købt/solgt af spillere, lidt ærgerligt, men nå ja sådan er det nu engang.
Det meste af min spille tid i 2011 blev brugt i de meget lave ligaer. Mere præcist have jeg 7 sæsoner i den Amerikanske 7. Division og 11 sæsoner i den portugisiske 6. Division.

I 2013 vente jeg tilbage hvor jeg startede ud med 2 sæsoner i den Danske 8. Division. Det blev ikke til alverdens med efter 2 sæsoner skiftede jeg til det Italienske. Første sæson i den Italienske 7. Division gik udmærket, det var også her jeg fandt mit første talent som solgte så vidt jeg husker for omkring 16 millioner! Fantastisk for min lille klub!
Det resulterede i at jeg efter 6 sæsoner kom op i den Italienske 3. Division! Derefter svingede jeg lidt mellem 2 og 3 Division men ak ja det var tider!

Fra 2014-2016 skete der faktisk ikke det vilde. Jeg spillede meget on and off fandt ikke rigtig nogle talenter og mistede flere gange lysten til at spille. Derfor var det en meget rodet periode med svingede penge brug og liga placeringer.
2016 i uge 52 blev holdets sidste sæson i det der lignede for altid. Holdet havde ingen spillere og var i 5. Division i Tyskland. Kontoen sagde stadig 6 millioner Credits i tilfælde af et comeback.

Nu er vi så nået til 2020 i uge 38, Jeg er nok stadig ung, men dog ikke i folkeskole mere.
Jeg vælger at nu skal comebacket være, det har været et stresset tid igennem hele 2020. Verden har set om pandemi ske i form af Covid-19. Så der skulle ske noget andet igen, det er så her hvor jeg ser en god studiemakker åbne Vman.
Det satte tankerne i gang og det kriblede i fingrene for at komme ind til TeamGarver og se ændringerne der er sket på næsten 4 år Og er du vimmer som det var overvældende. Købte licens som noget af det første! Spiller aldrig uden og ja så støtter man jo også de kære ejere som har gjort alt dette muligt!
Første ting var at få bygget et hold, nå jamen jeg havde jo 6 millioner stående så jeg gik pænt i gang. Det skulle dog ikke være noget vildt og voldsomt, min plan var at købe relativt unge spillere og holde mig i de lavere ligaer.
Skulle jo også lige finde ud af om motivationen til at spille var der.
September måned er blevet brugt lidt som et forsøg, jeg skulle lige lærer alle de ting jeg igen havde glemt. Samt så skulle jeg prøve at få et ungdomshold op og køre, fantastisk implantation synes jeg!

Jeg sidder nu halvvejs igennem oktober, synes jeg har fået lidt bedre styr på sagerne igen. Der er stadig ting som jeg ikke er helt hundrede på men der er nogle gode forumbrugere man kan spørge til råds, så det er rart. Jeg har ikke været så heldig at finde mig et nyt mega talent (øv). Men sådan er det jo, håber der dukker en op i nærmeste fremtid.

Nu til det så meddelelsen egentlig handler om smiley

Jeg har besluttet mig at jeg med dette comeback vil forsøge mig på ikke at køre død i Vman igen. Jeg vil stadig ikke sætte mig nogle deciderede mål andet end det endeløse mål om at finde talenter.
Men jeg vil nok fremadrettet lave en månedlig pressemeddelelse med en opdatering på de spændende ting der er sket for klubben på alle mulige aspekter, nogle vil måske være længere end andre alt efter hvad der er sket. Derudover skal jeg lige have fundet et format som jeg kan lide, så de første mange opdateringer vil nok ikke se helt ens ud smiley

Jeg ser frem til dette projekt og jeg håber inderligt at det kan holde mig i gang i langtid.

Nå men hvis i har læst med så langt i denne smøre så vil jeg bare sige tak og håber at i får en fantastisk dag og efterårsferie, Covid taget i betrækning. smiley

Comments