SS Champions

SS Champions starter igen igen

Written 4 November 2011, 09:40

Så kom dagen hvor jeg havde lyst til Vman igen, og denne gang skulle det helst være alvorligt. De sidste 2 år har jeg været lidt on and off, og det er har resulteret i en del pengespild, men det er slut nu!

Målet er klart - den svenske 2. division som SS Champions spillede i for år tilbage. Jeg startede med lidt under 6 millioner, og har forsøgt at bruge pengene fornuftigt, så der kun er købt spillere til det niveau der er påkrævet for at vinde ligaen. På den måde slipper jeg for uheldige pensioner på spillere som kun er blær, og jeg slipper for de høje lønudgifter.

Samtidig har SS Champions et rimeligt træningsanlæg samt et stadion med plads til 10.000, så når vi kommer lidt op i divisionerne, skulle pengene gerne rulle ind.

Det vigtigste er et solidt økonomisk fundament, så man slipper for at være elevatorhold. Derfor forventes det også at der går en del til før SS Champions er en etableret del af den svenske 2. division. Dette kræver et større stadion så indtægtsgrundlaget er i orden, samt lidt kapital at tage af, når flere spillere går på pension.

Det er stadig SS Champions taktik at satse på rutinen og de ældre spillere. Blot skal der være økonomisk råderum til at klare eventuelle pensioner.

SS Champions ser frem til at tæske hele Sverige og være en del af fællesskabet igen..

SS Champions - Man vinder ikke sølvet, man taber guldet

Comments