Forza Chicken

En ny start

Written 13 July 2019, 20:30

For fem år siden lancerede jeg strategiplanen ’Det nye Forza Chicken’ med en altoverskyggende målsætning om at ende blandt spillets femten rigeste klubber. Adgangsbilletten var dengang 860 millioner, og jeg var 680 millioner fra målet.

Siden da er der løbet meget vand i åen, idet antallet af færdigheder er skåret ned fra 18 til 10, træningen er blevet konverteret til en ny skala, trupperne er udvidet fra 22 til 30 pladser, Projekt Bedstefar er blevet indfaset, og inden længe kommer der ungdomshold, som er den største ændring nogensinde. Der er altså tale om ændringer, som har og vil have afgørende betydning for, hvordan man bedst driver sin klub.

Målet om at komme i top 15 blev desværre ikke indfriet, og det skyldes især det faktum, at det nu kræver over 1,2 milliarder for at komme i den eksklusive klub. På nuværende tidspunkt har jeg en pengebeholdning på 1.038 millioner, hvorfor afstanden er kortere, om end der stadig er lang vej.

Ambitionen for dette projekt er ikke at skabe mest mulig værdi og dermed indfri målet for sidste projekt, men at fokusere på min egen spilleglæde. Derfor har jeg opsat fem principper, som jeg vil følge for at blive udfordret på bedste vis:
Princip 1 wrote:
Spil i 3. division eller højere i mindst 90 procent af tiden, dvs. 47 uger årligt. Jeg savner at have et konkurrencedygtigt hold, og derfor skal jeg fremover være med, hvor det sker.
Princip 2 wrote:
Anskaf kun spillere, der har trænet 50 gange og med et potentialetal over 27. Dermed kan fejlkøb såvidt muligt undgås, og jeg har valgt, at der maksimalt må bydes 3 millioner.
Princip 3 wrote:
Gennemsnitsalderen i startopstillingen skal være under 27,0 år. Jeg ønsker at konkurrere med et ungt hold, hvorfor dette princip stiller krav til, at jeg løbende udskifter spillerne.
Princip 4 wrote:
Alle spillere skal sælges, når de fylder 29 år (med undtagelse af egen avl). Det sikrer, at jeg stadig får noget for spillerne. Med en købspris på maksimalt 3 millioner bør det være muligt at lave profit på alle handler.
Princip 5 wrote:
Der skal ugentlig hentes fem ungdomsspillere, og der skal være fem spillere af egen avl i førsteholdstruppen. Jeg ønsker, at egen avl i højere grad skal have en rolle end hidtil.
I første omgang skal det nuværende hold sælges, og det forventes at ske inden 1. oktober - visse spillere skal specialtrænes, før jeg kan få noget for dem. Derefter regner jeg med, at ovenstående principper træder i kraft pr. 1. januar 2020.

Comments