Mørkhøj FC

Mørkhøj Fc lige pt + fremtid.

Written 3 March 2009, 10:00

Som alle jo ved er klubben nu i gang med sin anden sæson i den tyske3.division.
Første sæson gik udmærket, eller faktisk bedre end forventet, da vi gik hen og tog en 3. Plads kun adskilt med 2 point fra førstepladsen og 1 point for andenpladsen. Selvfølgelig har den nye trup skullet vise at de kunne leve op til kravene om at ligge øverst i ligaen, og med 4 nykøbte spillere, skulle det også helst ske. Og som vi alle så, så skete dette.
Anden sæson gik knap så godt. holdet blev ramt af 3-4 skader og endte desværre på en 11. Plads. Træningen gik også lidt op og ned, men nu er det mere eller mindre på plads igen.

Klubben har på det sidste ansat en træner ved navn Finden Hypia,som står for træningen af de 11 spillere fra a truppen. Og så sendt som i går d. 2/3-09 blev der købt endnu en ny træner ved navn Carlos Pavlos, hvis formål skal være at træne de nye og unge talenter, der for nylig er blevet købt til truppen. Dette skal primært være en af de ting Mørkhøj Fc skal tjene sine penge på. ved at lave nye 15 årige talenter og træne dem op, og så sælge dem efter et par måneder i klubben.
Der er også blevet investeret i 5 gamle spillere, som jeg håber på snart siger nej til banen, og takker ja som træner. Men for at klubben skriver kontrakt med disse trænere, skal de enten have over 18 i målmandstræning, markmandstræning eller ungdomsspillere.

I går blev der også købt et nyt Wonderkid til klubben som jeg håber på at kunne give lidt bedre træning end som han var vandt til før, og så sælge ham videre til en større klub, for mere end de 2 mio. jeg gav for ham.


- Så klubbens målsætning bliver altså at kunne ligge i toppen af ligaen. Købe nye unge talenter og træne dem op. Og få ansat et par trænere mere.
Pengene fra kampene skal bruges til lønningerne samt reparation af stadion, mens at pengene for de kommende ungdomsspillere, skal kunne anskaffe penge nok, til at vi kan købe et nyt og større træningsanlæg.
Dette ligger dog et stykke vej væk, da klubben på nuværende tidspunkt har en saldo på 5 mio. og dermed mangler 20 mio. endnu.
Men efter 2-3 måneder håber jeg på at vi kan præsentere jer for at nyt træningsanlæg.

MvH.
Manager for Mørkhøj Fc
Kristoffer Mørkhøj.

Comments