Present

HAN ER TILBAGE!

Written 26 May 2015, 12:20

Kære alle fans, analytikere og andre læsere,

Som I alle ved, har jeg været væk længe; jeg var ikke lige klar over, at jeg ikke var gået på pension, det var bare efterårsferie. Men den velkomst, jeg har fået af venner, spillere, trænere, ja selv vores maskot, gør det det hele værd! Jeg skal selvfølgelig nok vise mit værd! For jeg er tilbage! Skarpere end nogensinde, hurtigere end nogensinde, og i den grad mere liderlig end nogensinde!!

For at sætte nogle enkelte ting på plads. Her i første sæson går vi, Present, IKKE efter guld! - Det lader vi blot skak og Bangor kæmpe om! - De er to gode hold, der har kæmpet og fortjent oprykning! Present derimod går efter en fin fjerdeplads. Vi regner heller ikke med at kunne slå Girona!! Og en fjerdeplads er også fin. Spillerne hos Present har ikke spillet sammen før denne sæson, og de skal jo lige lære hinanden at kende først. Selvom jeg tror, at Sajad og Rezo allerede kender hinanden ret godt (hvis I ved, hvad jeg mener! smiley :* )!

Men jeg vil blot anvende denne pressemeddelelse til at takke alle for den varme velkomst, og vise min kampgejst *trækker bukserne ned*!

FORZA PRESENT!

Comments

26 May 2015, 14:18
Det bliver en interessant kamp imod toppen!

Frank Slot 26 May 2015, 14:58
Jeg kan ikke finde mine bukser fra dagens pressemeddelelse! Hvis de findes, bedes de ligges ind på mit kontor i klubhuset, ovenpå for enden af gangen og til venstre! Med pung og bilnøgler!! Ellers kan i ligge dem i bagagerummet på min sorte Mercedes ML 320, der holder på parkeringspladsen tættest på klubhuset!