Broderskab Masterclass

Opsumering fra sidste presse!

Written 20 July 2015, 23:51

Vi ligger stadig i 5. division, pulje 6, hvilket vi er tilfredse med. Her kan vi koncentrere os om at få en solid og stærk økonomi, samt få opgraderet vores forskellige faciliteter. Lige pt. har vi fået opgraderet noget af vores stadion, da vi gennem en hel sæson havde udsolgt til hver kamp.

Der er stadig stort fokus på at få udviklet de unge, og der er ikke blevet hentet flere unge lige pt.. Vores gennemsnits alder er steget til 22,05 år, med 20 spillere i truppen. Vi har sagt farvel til nogle spillere, og hentet en ældre og erfaren angriber, som kunne hjælpe de unge, samt hjælpe os op i tabellen. Derfor er vores samlede spillerværdi også steget til 5.211.957 C.

Der er stadig mange planer fremadrettet. Vi skal have solgt vores talenter, og der skal hentes nye til. Lige pt. har klubben stadig et solidt overskud hver sæson, og vi har speciallæger, og standard træningsanlæg. Vi håber i slutningen af 2015, at vi har fået opgraderet til stort træningsanlæg, samt vi kigger på at få udvidet vores stadion "Hegnet"!

Så hvis du synes der er nogle spændende talenter, som skal til din klub, så er I velkomne til at byde.

Håber I vil følge med, og send gerne en anmodning om venskabskamp!

Comments