Real

Sankt Jekola er tilbage

Written 26 January 2018, 11:07

Så vender den store Jekola tilbage, efter flere måneders fravær. Han er igen klar på nye udfordringer, og er spændt på hvad den nye opstart bringer.

Jekola er allerede kommet godt i gang med den nye sæson, og ligger i skrivende stund til oprykning i 5.division.
Jekola har en målsætning om at man inden de næste 3 sæsoner, skal ligge i midten af 3.division. Dette skulle være muligt med det nuværende hold.

Claes Grube Jensen har allerede lidt det første nederlag i en venskabskamp i nuværende sæson, hvor han var udråbt som favorit, med hans hold bestående af unge kræfter. Men de kunne ikke modstå dygtigheden fra Jekolas mere erfarende spillere.

Næste venskabskamp er allerede i dag den 26. Januar mod Yugioh GX, hvor Jekola er udråbt som de helt store favoritter. Det skulle blive en seværdig kamp, hvor Glen Fæster næsten må være garant for 1 mål eller 2.

Sidste venskabskamp er mod det bundkorrupte hold fra Sundby FK, et hold der ikke er bygget på værdier eller historie, men som har fået ny ejer i form af Sebastian Gaardhøje. Han har overtaget klubben med en styrtende økonomi, og hvor han ikke lider nogen kvaler.
Men mon ikke Jekola kan presse ham alligevel?

Følg med i den næste tid.

#Bigthingscoming

Comments