FC Gummi

FC Gummi har forstærket truppen

Written 7 August 2011, 22:41

Selvom premieren nærmer sig med stormskridt i morgen, er der stadig godt gang i svingdøren rundt omkring i klubberne.

Søndag aften er det således FC Gummi, der melder om to nye indkøb i form af forsvareren Sava Warholic og mitbane Frithestan Mckinlay

http://www.virtualmanager.com/players/5296447-sava-warholic
http://www.virtualmanager.com/players/4925357-frithestan-mckinlay

31-årige Frithestan, som både dækker midterforsvaret og højre back, er hentet i Spanien efter en vellykket prøvetræning, mens Forsvaren Sava er hentet i Italien.

Frithestan er en spændende spiller som under sit prøveophold imponerede både til træning og i kamp. Selvom der vil være en tilvænningsperiode til det højere niveau har han alle forudsætninger for at blive FC Gummi-spiller. Mens den unge forsvarer glæder sig over muligheden for at prøve at spille i højt niveau.

Jeg forventer at kunne udvikle mig rigtig meget i FC Gummi. Jeg er lige nu inde i en proces i mit liv hvor jeg bare skal suge til mig og lære alt hvad jeg kan, så det vil jeg naturligvis gøre. Derudover forventer jeg at kunne konkurrere på lige fod med de andre i truppen, jeg tror meget på mig selv og lader mig ikke kyse, så det er en spændende udfordring der venter, siger mitbanespilleren

- Jeg glæder mig meget til de kommende tid i FC Gummi. Som følge af fuldtidstræningen har jeg en klar forventning om at kunne øge mit niveau og blive en endnu bedre spiller end jeg er i dag, ligesom jeg ser frem til at spille kampe mod gode hold, hvilket også vil gøre mig skarpere, siger forsvarspilleren.

"Jeg tager det stille og roligt. Jeg har altid haft begge ben på jorden. Jeg føler ikke noget pres. Det kan gå hurtigt op i fodbold, men det kan også gå hurtigt den anden vej. Det handler om at holde sig skarp både til træning og kamp," siger han.
"Det er dejligt. Fansene betyder ekstremt meget. Hvis de kan hjælpe en, når man spiller, så er det bare ekstra fedt. Så det er jeg rigtig glad over og jeg er kommet til en fantastisk klub,"

hjemmesiden Gum Gum

Nyheder fra Gum Gum

Comments