FC Gummi

Verdensklasse spiller er vild med FC Gummi

Written 8 August 2011, 20:04

Verdensklasse Segundo Carreno talte på en pressekonference efter hans præsentation som ny FC Gummi-spiller. Gum Gum træneren har udtaget stjernen til bedste i klubbens historie

http://www.virtualmanager.com/players/4602177-segundo-carreno

- Jeg er meget glad for at kunne være her, især efter det, der er sket i de seneste måneder. Jeg er fodboldspiller, og jeg har brug for at spille. Det var ikke fordi, at der gik noget galt med sidste klub. De havde ikke tiltro til mig, og de besluttede at satse på en anden spiller. Jeg ville fortsætte med at spille, og nu giver FC Gummi mig denne store mulighed.

- Som det er nu, bliver jeg her for altid. Jeg er meget tilfreds, det er en ære for mig. Jeg er taknemlig over at kunne være en del af dette projekt, og nu vil jeg nyde det. Jeg føler mig godt tilpas, jeg føler mig hjemme, og jeg håber at bidrage til FC Gummi succeser. Nu står vi sammen, så vi kan vinde titler med FC Gummi. Jeg vil give det bedste af mig, for at det bliver sådan.

- Jeg er her for at konkurrere med alle klubberne. Det, som jeg ønsker, er, at alle FC Gummi spillere giver det bedste af sig selv. Volkmaar er en stor fodboldspiller, som jeg kender rigtig godt. Vi er venner, og jeg respekterer ham. Nu er vi i samme klub, og jeg er ikke kommet for at slå ham af, derimod for at vinde titler. Vi er angribere, og vi spiller begge for holdet. Det handler om at vinde de titler, som FC Gummi har brug for.

- Allerede inden, at jeg kom hertil, vidste jeg, at det er rigtig en top klub, fordi det er en verdens bedste klub eller en af de bedste- Jeg har gjort alt, hvad der har været muligt for at komme hertil, for der er ingen bedre klub i verden. Jeg ved, at fansene forventer meget af mig. Det er en stor udfordring. Jeg håber at give det bedste af mig selv.

Comments