FC Gummi

Vi kan vinde ligaen

Written 9 August 2011, 02:29

FC Gummi har hentet yderligere forstærkninger til Klubben, men til trods for at Gum Gum tror han at vi kan tage titlen i denne sæson og han tror på, at vi kan gøre det uden nederlag nu. GumGum er sikker på, at al den selvtillid, klubben tankede sidste sæson, kan bruges til denne sæson i 4 diviasion

Ligaen har aldrig tidligere været så åben som i år. Hvorfor skulle man ikke kunne vinde mesterskabet? Hvem siger, at du ikke kan gøre det? Hvorfor skulle vi ikke kunne vinde?

”Nogle af de unge spillere kom ind på for dem uvante positioner, men nu ved de, at de kan udføre et godt job på de pladser.”
Holdet dette sæson vil ikke starte på samme måde som sidste sæson, da vi vandt. vi spiller for at vinde

”Det fantastiske spiller vi har købt, kan kun hjælpe os, da vi beviste over for os selv, at vi kan udrette fremragende ting mod fremragende hold hjemme såvel som ude.”

”Alle ved, at når vi er på toppen, spiller vi bolden godt rundt og det er vanskeligt at spille mod os.”
”Nogle gange bliver vi nødt til at give den en skalle og spille sammen som et hold, ligesom vi gjorde mod sidste sæson
”Efter sidste sæson ved alle, at vi kan opnå store ting sammen.”

”Jeg starter aldrig en sæson med at sige, at vi spiller for andenpladsen. Hvis man siger det, kan man ligeså godt stoppe.”

”Vi har fået et utroligt stadion og det ville være dejligt, hvis vi kunne bringe noget sølvtøj til det, så det kan blive ligeså kendt som top klubber. siger Træneren fra hjertet af

Comments