FC Gummi

Verdenklasse Segundo Carreno taler ud

Written 9 August 2011, 21:46

- FC Gummi spiller på et højt niveau. De spiller fremragende fodbold, men det vigtigste er at forsøge at konkurrere med dem og forsøge at besejre dem. Først ved slutningen af sæsonen ved vi, om det er lykkes eller ej. For at være ærlig, så tror jeg på, at vi kan vinde over Klubberne. Hvis jeg ikke troede på det, skulle jeg ikke have kommet. Vi vil gøre alt for at opnå det. Vi er nogle point efter, men vi vil arbejde på at indhente dem. Vi har spillere som er fantastisk, og jeg håber at føle mig komfortabel ved at spille sammen med dem.

http://www.virtualmanager.com/players/4602177-segundo-carreno

Segundo bekræfter, at top klubberne forsøgte at købe ham for et par år siden.
- FC Gummi er en stor klub, men jeg ville spillei FC Gummi hele min fodbold tid, og jeg fortryder ikke, at jeg skiftede til FC Gummi. Alle ved, at de ville have mig,l, men jeg har altid drømt om at spille i FC Gummi. Det er mit livs drøm at iføre mig den røde trøje. Jeg er rigtig lykkelig, jeg kommer fra et meget lille land i Spanien, og jeg ved, at alle der vil blive glade og vil støtte mig på dette eventyr.

- Det er klart, at det er den største udfordring i min karriere. Jeg startede i Togo, derefter spillede jeg i Inter, hvor jeg havde nogle svære øjeblikke, og så tog jeg til FC Gummi. Nu har jeg fået drømmen om at spille i her opfyldt. Endelig kan jeg bære dette holds trøje, selvom jeg ved, at det bliver sjovt, fordi der er et stort hold. Jeg vil tilbage og spille fodbold på højeste niveau. Jeg har haft op- og nedture i min karriere, men det er lagt bag mig. Det eneste, der betyder noget nu, er 2011. Jeg er nødt til at takke Gud for, at jeg stadig er i live og nu kan iføre mig FC Gummi trøje, sagde Segundo og refererer til episoden sidste uge, hvor han blev angrebet med flere dødsfald til følge i den anden klub.

- Min fysiske form er optimal. Jeg er klar, men det bliver selvom jeg nok skal spille en kampe for at nå mit bedst mulige niveau. Jeg tror, at jeg skal bruge noget tid for at vænne mig til ligaen. Men jeg har stor tiltro til mig selv. Alle, der spiller i denne liga, er rigtig gode, og jeg er nødt til at hæve mit niveau.

- Jeg er fodboldspiller. Det, som jeg kan lide, er at spille og at vinde kampe. Jeg er en god person, og min passion er fodbold. Jeg kan ikke sige noget om, hvor mange mål, jeg kommer til at score. Jeg er her for at forsøge at vinde kampe og score alle de mål, jeg kan.

Comments