FC Nonsense

Tørstigs Drenge fylder i dag, 2 år på Virtual

Written 26 October 2008, 15:00

Så skete det. Efter jeg er begyndt at blive mere aktiv på Vman kommer her min første pressemeddelelse i meget lang tid.
Dette passer jo fremragende med at det lige er omkring tidspunktet hvor Klubben fylder år.

Ja, så tænker man jo så tilbage på hvordan man har brugt dde 2 sidste år, da mit hold jo ikke ligefrem er godt efter den tid. Jeg må jo så ærligt indrømme at jeg ikke har passet mit hold ordentligt det første år.

Men jeg husker dog alligevel at jeg engang begyndte igen, efter en lang pause, hvorefter jeg prøvede at finde unge på fri transfer, som så derefter blev trænet op til spillere der kunne begå sig i 3. division. Jeg husker meget tydeligt at jeg startede på lille baneanlæg, og endte med stort baneanlæg og maximum pladser på stadion uden licens.
Mine spillere begyndte at blive så gamle, at pensionen kaldte. Dette skete lige inden sommerferien, så jeg valgte at satse ungt igen, men denne gang med licens. Spillerne blev solgt lige inden sommerferien, og da gik det op for mig at jeg ikke engang kunne undvære vman i en måned. Jeg fandt nogle spillere på fri transfer, bare for at have lidt at hygge mig med.

Så skete det. Jeg fik licens ! MED DET SAMME gik jeg ind og brugte 4 mio. på trænings anlæg.(iøvrigt derfor jeg aldrig har trænet på udvidet baneanlæg) Jeg havde desværre ikke lige tænkt det hele igennem, så jeg sad med 4 mio. tilbage, og jeg vidste ikke hvad de skulle bruges til. jeg har valgt at spare sammen til Træningsanlæg, og derefter satse på gode spillere til at tjene til talenter.

Et resume af min vman historie som vidst aldrig er blevet fortalt smiley

/Frost, på vej mod det 3. år.

Comments