FC Nonsense

Frost gør klar igen !

Written 30 March 2009, 20:00

Efter nogle måneder med dårlig aktivitet fra min side, vil det glæde de fleste, i hvert fald dem der savner mere aktivitet i B/L, at høre at jeg i løbet af denne måned vil blive ordentligt klar, og udrustet til at køre B/L dagligt igennem med hård hånd!

Den ringe aktivitet skyldes, at jeg simpelthen ikke har haft ordentligt tid. Nogen har måske lagt mærke til at jeg i Januar blev lidt mindre aktiv. Det var faktisk ikke meningen, men jeg havde fået et job, som skulle vise sig at tage al min tid Onsdag og Fredag. Jobbet søgte jeg selvfølgeligt inden jeg blev moderator, da det ikke kunne gå. Men jeg blev ved med begge jobs, og det kunne da godt gå an.
Så var det bare lidt ærgeligt(for min aktivitet) at fodbold begyndte, og jeg blev i starten så afkraftet af 2-3 gange 2 timers træning, at jeg måtte slappe lidt af, i den fritid jeg havde.
Men man kan dog heldigvis vænne sig til ALT, så jeg kom efter 2 uger igang igen, så jeg var glad igen.
Men, men.. Man skal ikke glæde sig for tidligt. Et hav af lektier skulle laves, og efterhånden blev fodbolden mere seriøst efter at være kommet på græs.

Desværre blev en masse moderatorer også nødt til at stoppe, så den dårlige aktivitet fra min side, har været meget tydelig.

Nu er lektierne lavet, og jeg har styr på fodbold. Jeg vil nok stadig ikke være i topform i B/L, men så er det jo godt at prøvemåneden er i April, så jeg kan have min sidste arbejdsmåned til at slappe af, hjælpe de kommende nye, og selv begynde at komme i form.

Det skal lige siges at jeg ikke har sagt mit job(IRL) op pga. B/L, men fordi jeg ikke mente jeg havde nok fritid.
Tusinde tak for din tid, håber du har fået et indblik i min "Undskyldning"

/SC Le Cayre

PS. Jeg har ikke rettet på pressemeddelelsen, men håber det er læseligt alligevel smiley

Comments