Mad Raccoons Academy

Vipers på vej opad!

Written 5 November 2013, 19:58

Sidst vi udtalte os om Vipers IF var de styrtdykket og var landet i 6. division. Men nu er de i 5. division med en rigtig god placering fra start af.
Udover et 0-1 nederlag til Stats Stars er Vipers-holdet ubesejret. Holdet fik dog også kamp til stregen mod Stylish Fc hvor det intense opgør endte med et 1-1 resultat. De resterende kampe har Vipers IF vundet.


"Som manager bliver man utrolig glad, når man ser at ens hold har evnen til at kæmpe sig op gennem divisionerne igen i så stor hast", udtaler Mygind med et smil på læben.

"Holdet havde mistet kampånden lidt, efter at nogle af nøglespillerne var blevet solgt. Men nu er holdet klar til at tage kampen op igen og turen går nu fremad", slutter Mygind af med at sige.

Sæsonen ser lovende ud for Vipers IF og vi gætter på at de slutter sæsonen af med en placering i top 5. Hvis holdet kan holde niveauet oppe er vi ikke i tvivl om at vi snart ser slangerne i 4. division.
Det bliver også spændende at se om Vipers IF kan vinde over Stats Stars næste gang de to hold mødes på banen. Denne gang på Vipers hjemmebane. Kampen finder sted d.8.11-2013 klokken 11.05 og forventes at blive et intenst opgør og man regner selvfølgelig med at slangerne viser deres giftighed på hjemmebane og vinder kampen.




Comments