Senza Olive AC

I Quattro Grandi (The big four)

Written 20 October 2023, 16:42

I den forgangne sæson, har vi sagt farvel til en stor del af, hvad der indtil nu har fungeret som den italienske kerne på holdet. En kerne som vore fans ganske belejligt har døbt 'I Quattro Grandi' (The big four).

Forsvarsgeneralen Massimiliano Frizzini, den lynhurtige Nicostrato Lorenzelli og målmandshelten Guglielmo Margaglio har nu alle fundet nye klubber.

Dette sker blandt andet, som et resultat af seneste sæsons dyre udvidelse af træningsanlægget, hvor vi har været nødsaget til at omstrukturere klubbens likvide midler.

Af hjertet tak til Massimiliano Frizzini, Nicostrato Lorenzelli og Guglielmo Margaglio for jeres indsats og tid i klubben, og den høje moral i har udvist. Vi ønsker jer held og lykke i jeres videre færd, og håber at vore veje mødes igen. Arrivederci!

- Senza Olive AC

Massimiliano Frizzini, Nicostrato Lorenzelli og Guglielmo Margaglio var alle hovedaktører i begge af klubbens 4. divisions ligasejrer i 23-37 og 23-41, og har spillet henholdsvis 339, 309 og 251 kampe for Senza Olive AC, og kan derfor udnævne sig som nr. 1, 3 og 5 på rekordlisten over flest spillede kampe for Senza Olive AC.

29-årige Ugo Miceli er nu den eneste spiller tilbage fra kvartetten 'I Quattro Grandi'.

Comments