Victory Red FC

Det nye kuld til ca 300 millioner

Written 21 September 2015, 18:10

Har siden april kørt med et 1. hold jeg ville sælge ud nu her, og i aften ryger de sidste 2.
Planen var dette fordi jeg vidste at min golfsæson ville tage tid fra mig, men nu er den ved at nå sin ende, og planen var så at når jeg nåede efteråret, altså nu, så håbede jeg på ca 300 millioner til køb af et nyt kuld.
Lidt af pengene skulle bruges til et spillende 1. hold, og det kan i se er klaret sådan ca, jeg har i hvert fald en 3-3-4 opstilling mulig selvom 4-2-4 var målet, har så lige 1 eller måske 2 der skal væk igen, de burde tjene en lille smule ind, alligevel gode spillere.
Jeg har købt én ret så dyr spiller, Hakim Kholm til 34,5 mil, indtil videre, og har ellers købt lidt andre til forholdsvis billige priser, har planlagt at købe en 11-12 spillere, så jeg mangler pt at købe forsvaret ind samt en MH, har dog nogle billige køb indtil videre der godt kan ende med at blive solgt igen, holdet skal bare sammensættes så godt som muligt, kan ske at det betyder lidt billige spillere og nogle ret dyre.
Dette superkuld håber jeg kan komme op i rækkerne, og når de overtager for mit 1. hold nu har jeg min gode ven FC Razor nok også sat sit superkuld i spil, som vi planlagt at købe samtidig, hans er købt, mit er jeg pt igang med at købe.
Vi håber begge at nå toppen og konkurrere med hinanden, og jeg forventer at kunne side inde med en 4-500 millioner når jeg sælger mine spillere, som bliver i alderen 27-30 år alt efter hvad jeg føler for.
Håber på en fed proces med Jeppe, så må vi se hvad der sker. smiley

Comments