Victory Red FC

Fra skidt til godt

Written 31 January 2012, 23:22

Klubben startede op igen i løbet af vinterperioden for at få vinteren til at gå med noget det tog lidt tid ud over skolen, og målet var at skabe en lille handelsklub der kunne skabe omkring 5 mil i overskud når klubben igen stoppede omkring marts, hvilket stadig er målet, da min golfsæson begynder der.
Klubben blev fanget af højderne og tænke kortvarigt på at satse hele molevitten på et tophold, men det ødelagde det nye stadion godt og grundigt.
Desværre blev jeg i nogle uger alt for kedelig når det kald handler, og dette endte ud i 9 pensioner over 5 dage, og en masse tabte penge, og hvor skulle disse så findes, ja selvfølgelig handler.
Jeg satte fokus på at sælge ud og købe nyt ind der kunne sælges, og nu er klubben igen på rette kurs, men en balance omkring 10 mil under startkapitalet, og et hold der let kan hente 20-25 mil ind.
Man ved ikke hvordan pensioner og lignende udarter sig, men forhåbentligvis ender denne midlertidige periode på vman ud med at skabe en balance omkring 20 mil højere end da jeg startede i uge 44. smiley

Comments

Rolig nu 9 April 2012, 02:09
Dette blev overgået med et overskud på ca 26 millioner mere end da jeg startede i efteråret. smiley