Skjørring Boldklub

PR-Medie: Kæmpetalent uden kontrakt

Written 22 February 2018, 16:59

Comments

Tutti Muddi 22 February 2018, 17:48
Hvinningdals Elite støtter Skjørring Boldklubs talentudvikling i stor grad, og mange fantastiske fodboldspillere er kommet ud af Skjørring Boldklub. Men her hos Hvinningdals Elite mener vi, at ledelsen for Skjørring Boldklub ikke er seriøse nok i forhold til de unge spillere og fremtidige stjerner som de tager ind til dem. Den sløsethed som klubben har vist i denne situation er uacceptabel. Vi ønsker selvfølgelig Valdemar Dethlefsen al held og lykke i fremtiden, men Skjørring Boldklub burde virkelig oppe sin præsentation og seriøsitet når det kommer til udviklingen af ungdommens talenter. Vi mener ikke det er repræsentabelt at man er så useriøs omkring sådan noget. Det er unge spillere som elsker at spille fodbold, som bare bliver en del af systemet og bliver glemt med tiden. Vi mener at hver og en burde blive behandlet specielt, så de har større plads til udvikle sig både personligt men også når det kommer til deres evner på fodboldbanen.

-Tutti Muddi, manager for Hvinningdals Elite

Magnus Pors Olesen 22 February 2018, 18:07
Skjørring Boldklub understreger på det kraftigste at samtlige spillere i hele truppen inkl. ungdomsspillere bliver behandlet med den største respekt. Klubben sætter en ære i spillernes velbefindende. Vi understreger endnu gang (for evt. langtsomt-opfattende læsere) at der er tale om en teknisk fejl der intet har med den menneskelige ledelse at gøre. Det gør ikke denne situation bedre, tværtimod mere uheldig.

Skjørring Boldklubs nyeste investering, et nyt opgraderet teknisk system der har til formål at forhindre lignende situationer, er oppe og køre, og derfor kan både nuværende og fremtidige spillere i klubben være sikre på at deres kontrakt ikke udløber ufrivilligt.

- Magnus Pors Olesen, Manager i Skjørring Boldklub

Tutti Muddi 22 February 2018, 19:23
Vi synes det er sølle og amatør-agtigt at fratage sig ansvaret og skyde skylden på gammelt udstyr. Skjørring Boldklub er en forholdsvis velhavende klub og burde have overvejet opgraderinger af deres tekniske udstyr noget før. Dette er tydeligvis et tegn på den ubeslutsomhed som bestyrelsen og ledelsen af Skjørring Boldklub udviser gang på gang.

Vi er meget glade for de utallige venskabskampe Hvinningdals Elite og Skjørring Boldklub har delt, og jeg er sikker på at de kampe har været med til at styrke og udvikle begge hold, men hvis Skjørring Boldklub fortsat udviser sådan en uprofessionel opførsel, må Hvinningdals Elite træffe den beslutning af afskaffe samarbejdet med Boldklubben. Det er noget vi nødigt vil gøre, så vi vil med glæde støtte Skjørring Boldklub på rigtigt mange måder, men Skjørring Boldklub må tage et initiativ hvis dette skal forekomme.

-Tutti Muddi, Manager for Hvinningdals Elite

Magnus Pors Olesen 22 February 2018, 19:41
Der er aldeles ikke tale om fralæggelse af ansvar, men en regulær fejl i systemet som ingen kunne have forudset. Der var derfor ikke nogen grund til at opgradere et ellers fejlfrit system. Det virker næsten mere amatøragtigt at lade en mekanisk fejl gå ud over et venskab mellem to klubber. Trist at Hvinningdals Elite skal synke så lavt.

Tutti Muddi 22 February 2018, 19:45
Nu skal du høre her fister. Du smider godt og grundigt dit ansvar direkte ud af vinduet og håber på at det rammer en anden. Det gjorde det heldigvis.
Det er jo en skam at Skjørring Boldklub skulle misse de flere millioner credits som den vidunderlige spiller ellers var værd.

-Tutti Muddi, Manger for Hvinningdals Elite

Magnus Pors Olesen 22 February 2018, 19:55
Ingen kan stilles til ansvar for denne uheldige situation.
Ingen yderligere kommentarer herfra...

- Magnus Pors Olesen, Manager i Skjørring Boldklub

Magnus Friis Rosenberg 23 February 2018, 13:21
Ej det lyder da som en rigtig træls dag på kontoret. På vegne af FC Magnus Køber Alt, vil vi bare udtrykke vores største medlidenhed for Magnus Pors Olesen, og resten af Skjørring Boldklub.

- Magnus Friis Rosenberg, Manager i FC Magnus Køber Alt.

Magnus Pors Olesen 23 February 2018, 13:23
Skjørring Boldklub siger tak for omsorgen til FC Magnus Køber Alt, en sand venskabsklub.

- Magnus Pors Olesen, Manager i Skjørring Boldklub