Afghan United Kabul FC

Klub rapport

Written 27 October 2015, 14:07

Vi har både mødt opture og nedture, og vi her hos kabul allstars kan med glæde fortælle at vi indtil videre har prodruceret 4 talenter, der har vidst stor potentiale. Vores økonomi er blevet bedre men vi har desværre måtte sige forvel til frederico som har spillet for klubben i en længere periode.
Vores resultater er blevet gradvist bedre og det må skylles de nye investeringer. Talent producering må sættes på hylderne indtil vi får en større bank.

-Obaidullah Ahmadi, Manager.

Comments

Rasmus Thomsen 27 October 2015, 14:12
Hvad er planerne fremover?

Hvad skal der spares op til?

Hvad satser klubben på nu? Indkøb af ældre spillere eller opfostring af egne spillere, som kan komme til at blive en fast del af truppen?

obi 27 October 2015, 22:56
Planerne fremover er først og fremmest at skabe en mere solid og bedre økonomi da vi skal være forberedte på eventuelle opsigelser indenfor klubben. Udover at bygge en god økonomi er det vigtigt at vi får opbygget et bedre hold da specielt vores forsvar og midtbane mangler talent og har ikke potentialet længere. Derfor er klubben i gang med at spare op til kunne eventuel forstyrke truppen med suveræne spilllere.
Klubben vil i fremtiden satse på at købe unge spillere med høj potentiale, da de skal for klubben i en længere periode.

Håber det var svar nok for dine spørgsmål

-Obaidullah Ahmadi, Manager.