Bordeaux Elite

Turbulent uge

Written 10 March 2013, 12:58

Denne uge har både været spændende og nervepirrende for den franske klub Bordeaux Elite. Der har været et kæmpe salg, og der er blevet købt et helt nyt hold ind, som skal føre holdet til succes i fremtiden. Der blev også opgraderet træningsfacilliteter og stadionet blev udvidet og moderniseret.

Vi har fået en god lang snak med manageren om de ting der er sket i denne uge. Her er hvad han sagde:

Hvad er din kommentar til Jozef Patak?
- Jeg er glad for at vi kunne hente ham her til klubben, vi fandt hurtigt ud af at han havde noget i sig. Jeg tror grunden til at han gør det så godt er at han elsker fodbold! Han var altid den første på træningsbanen, han gav sig altid 110%. Jeg glæder mig utrolig meget til at se hvordan han kommer til at udvikle sig i fremtiden, tror han kan blive stor!

Stadionet blev i denne uge udvidet til 20.000 pladser og blev renoveret
- Ja vi valgte i bestyrelsen at udvide stadionet, og renovere det hele vejen igennem. Jeg synes også selv at det var en god beslutning, stadionet var ved at blive godt slidt, og fansene fortjener det bedste. Vi opgraderede også spisefacilliteterne, så de nu er større og der er flere af dem, så der ikke er så meget ventetid.

I valgte også at udvide træningsfacilliteterne
- Ja, jeg synes det var nødvendigt, det vil give os en kæmpe fordel, når vi skal udvikle spillerne. Vi fik noget helt nyt græs som skulle være meget bedre, vi fik nogle nye træningsmaskiner, både nogen vi kan bruge ude på banen, men også nogen så spillerne kan træne indenfor og styrke træne.

Sidst men ikke mindst blev der købt helt nye spillere, hvad er dine planer med dem?
- Ja vi valgte at købe en hel masse spillere til klubben, i alderen af 17 år. De vil blive i klubben til de er omkring de 27 år. Jeg glæder mig til at tilbringe en masse tid med disse drenge, de ser ud til alle at have en kæmpe passion for fodbold, så jeg tror det kan gøre at vi kommer til at arbejde med nogle verdensklasse fodboldspillere i fremtiden!

Tak det var det sidste spørgsmål, tak fordi du gider stille op til det her interview
- Det var så lidt, det er en fornøjelse at tale med jer, det er jo en del af mit job at tale med pressen, så fansene kan se hvad der sker "behind the scenes"

Comments

Manager i Team Vaffel CF 29 April 2013, 16:41
hvad koster de forskellige baneanlæg