Frederik Atli

Profile

Målmandstræning (K)Forklaring: For målmænd giver det kun mening at anvende en træningsplan på både kort og lang sigt, da vægte, relevante egenskaber og træningsinstruktioner kombineret giver en samlet effektiv løsning. Du slipper for 'spild' stats i lederskab, og du får en rigtig god fordeling i de betydende egenskaber. Dine træningsinstrukser bør være Dødboldsituationer, Teknik og Fysisk træning, hvor du fordeler intensiteten som overstående vist. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Du kan eventuelt kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet. Hvis du gerne vil lægge et program på ugebasis, kan det eksempelvis se således ud:

Mandag: Dødboldsituationer (Acceleration 5, En mod en 5, I luften 5, Spring 8)
Tirsdag: Dødboldsituationer (Acceleration 5, En mod en 5, I luften 5, Spring 8)
Onsdag: Teknik (Aflevering 3, Håndtering 10, En mod en 5, I luften 5)
Torsdag: Teknik (Aflevering 3, Håndtering 10, En mod en 5, I luften 5)
Fredag: Fysisk træning (Hurtighed 10, Udholdenhed 5, Kampånd 4, Spring 4)
Lørdag: Træningskamp
Søndag: Træningskamp

Forsvarstræning (FH, FC, FV)
Den langsigtede metodeForklaring: Forsvarsspillere skal have fokus på de defensive pligter. Forsvarsspillere har ikke afslutninger på mål, hvorfor du ikke har interesse i at træne afslutning. Tackling udgør den klart vigtigste egenskab, men træningsinstrukserne til tackling medfører desværre også 'spild' stats i enten lederskab eller afslutninger og dødbolde. Med overstående træningsprogram får du en rigtig god fordeling i de betydende egenskaber. Trods kampånd, dribling og udholdenhed ikke bidrager med meget til vurderingstallet, så er det stadig vigtige egenskaber for dine forsvarsspillere i kampmotoren. Dine træningsinstrukser bør være Defensiv træning, Intervaltræning og Een i midten, hvor du fordeler intensiteten som overstående vist. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Du kan eventuelt kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet. Hvis du gerne vil lægge et program på ugebasis, kan det eksempelvis se således ud:

Mandag: Defensiv træning (Hurtighed, 2, Lederskab 2, Kampånd 9, Tackling 10)
Tirsdag: Defensiv træning (Hurtighed, 2, Lederskab 2, Kampånd 9, Tackling 10)
Onsdag: Interval træning (Hurtighed 8, Acceleration 8, Udholdenhed 7)
Torsdag: Interval træning (Hurtighed 8, Acceleration 8, Udholdenhed 7)
Fredag: En i midten (Acceleration 2, Aflevering 10, Udholdenhed 2, Dribling 9)
Lørdag: En i midten (Acceleration 2, Aflevering 10, Udholdenhed 2, Dribling 9)
Søndag: Træningskamp

Den kortsigtede metodeForklaring: Forsvarsspillere kan meget hurtigt få en høj vurdering, fordi sølle 4 egenskaber udgør hele 81,08% af vurderingstallet. Du har derfor interesse i at intensivere på de 4 egenskaber via træningsinstrukserne Defensiv træning og Een i midten. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Her bør du ikke kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet.

Midtbanetræning (MD, MC, MH, MV, MO)
Den langsigtede metodeForklaring: Du har brug for en alsidig midtbane, der både kan gardere dig defensivt, men som også kan hjælpe til fremadrettet. Med overstående træningsprogram får du en rigtig god fordeling i de betydende egenskaber. Trods kampånd, tackling og acceleration ikke bidrager med meget til vurderingstallet, så er det stadig vigtige egenskaber for dine midtbanespillere i kampmotoren. Dine træningsinstrukser bør være Teknik, Offensiv træning og Een i midten, hvor du fordeler intensiteten som overstående vist. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Du kan eventuelt kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet. Hvis du gerne vil lægge et program på ugebasis, kan det eksempelvis se således ud:

Mandag: Teknik (Aflevering 5, Afslutning 4, Dribling 4, Tackling 8, Dødboldsituationer 2)
Tirsdag: Teknik (Aflevering 5, Afslutning 4, Dribling 4, Tackling 8, Dødboldsituationer 2)
Onsdag: Offensiv træning (Hurtighed 8, Kampånd 7, Afslutning 6, Dribling 2)
Torsdag: Offensiv træning (Hurtighed 8, Kampånd 7, Afslutning 6, Dribling 2)
Fredag: En i midten (Acceleration 4, Aflevering 5, Udholdenhed 10, Dribling 4)
Lørdag: En i midten (Acceleration 4, Aflevering 5, Udholdenhed 10, Dribling 4)
Søndag: Træningskamp

Den kortsigtede metodeForklaring: Midtbanespillere har vanskeligere ved at få en høj vurdering, fordi vægtene på vurderingstallet er fordelt mere jævnt ud. Du har interesse i at fokusere på de 5 egenskaber med højest vægtning via træningsinstrukserne Een i midten og Offensiv træning. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Her bør du ikke kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet.

Angrebstræning (AH, AC, AV)
Den langsigtede metodeForklaring: Du har brug for et alsidigt angreb, der både kan score mål, men også kan generobre bolden højt på banen. Med overstående træningsprogram får du en rigtig god fordeling i de betydende egenskaber. Trods kampånd, tackling, aflevering og udholdenhed ikke bidrager med meget til vurderingstallet, så er det stadig vigtige egenskaber for dine angrebsspillere i kampmotoren. Dine træningsinstrukser bør være Offensiv træning, Teknik og Intervaltræning, hvor du fordeler intensiteten som overstående vist. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Du kan eventuelt kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet. Hvis du gerne vil lægge et program på ugebasis, kan det eksempelvis se således ud:

Mandag: Offensiv træning (Hurtighed 7, Kampånd 5, Afslutning 5, Dribling 6)
Tirsdag: Offensiv træning (Hurtighed 7, Kampånd 5, Afslutning 5, Dribling 6)
Onsdag: Teknik (Aflevering 5, Afslutning 6, Dribling 5, Tackling 5, Dødboldsituationer 2)
Torsdag: Teknik (Aflevering 5, Afslutning 6, Dribling 5, Tackling 5, Dødboldsituationer 2)
Fredag: Intervaltræning (Hurtighed 3, Acceleration 10, Udholdenhed 10)
Lørdag: Intervaltræning (Hurtighed 3, Acceleration 10, Udholdenhed 10)
Søndag: Træningskamp

Den kortsigtede metodeForklaring: Angribere kan meget hurtigt få en høj vurdering, fordi sølle 4 egenskaber udgør hele 84,09% af vurderingstallet. Du har derfor interesse i at intensivere på de 4 egenskaber via træningsinstrukserne Offensiv træning og Een i midten. Du udfører instruksen det antal gange, der står ovenover, indtil du starter forfra. Her bør du ikke kombinere med en Træningskamp mellem hver 'genstart' af programmet.

Keeper:
Håndtering 19,23%
I luften 19,23%
Spring 19,23%
En mod en 19,23%
Hurtighed 7,69%
Acceleration 7,69%
Aflevering 1,92%
Udholdenhed 1,92%
Kampånd 1,92%
Lederskab 1,92%

Forsvar:
Tackling 40,54%
Hurtighed 16,89%
Acceleration 16,89%
Aflevering 6,76%
Dribling 3,38%
Udholdenhed 3,38%
Kampånd 3,38%
Dødboldsituationer 3,38%
Lederskab 3,38%
Afslutning 2,03%

Midtbane:
Aflevering 22,58%
Dribling 19,35%
Udholdenhed 16,13%
Afslutning 12,90%
Hurtighed 9,68%
Kampånd 6,45%
Tackling 3,23%
Acceleration 3,23%
Dødboldsituationer 3,23%
Lederskab 3,23%

Angriber:
Afslutning 30,03%
Dribling 24,02%
Hurtighed 15,02%
Acceleration 15,02%
Aflevering 3%
Kampånd 3%
Dødboldsituationer 3%
Lederskab 3%
Udholdenhed 2,4%
Tackling 1,5%


Club Dab Atli
Sex Male
Country Denmark
Age -
Time since registration 3 months ago