Slut

Profile

Uge 2/2016.
Så fik vi den rygende pistol ift. svampmotoren:
2 kampe mod samme modstander, på samme bane (modstanderens) med identiske opstillinger - og hvor den ene kamp ender 0-2 og den anden 1-0.

Kamp 1, spillet 14:45 den 8/1-16:
Resultat: 0-2
Skud: 1-6
Skud på mål: 0-5
Boldbesiddelse: 59/41%

Kamp 2, spillet kl.23:30 den 8/1-16, altså knapt 9 timer senere samme dag:
Resultat: 1-0
Skud: 6-4
Skud på mål: 4-3
Boldbesiddelse: 56/44%

Det er simpelt hen for langt ude, at de indbyggede tilfældigheder i svampmotoren kan give så store forskelle i kampafviklingen.

At modstanderens hold ligger ca. 20 i "papirvurdering" og ca. 10 under gennemsnitlig vurdering mht. spillerne i startopstillingen understreger det absurde i situationen.

Nu giver jeg det et sidste skud mht. at få vundet nogle af de store cups, og så er det slut med at spille for at vinde noget - i hvert fald i et godt stykke tid..

Uge 44/2014:
Når nu hverken vman eller jeg tager dette her seriøst mere, kan man jo passende spilde lidt credits på sjov og ballade. Som f.eks. et lille stunt, hvor "hele" (eller i hvert fald 11 mand fra) det nigerianske landshold spiller i den bedste brasilianske liga.

Det tog en uges tid at samle holdet, primært fra transferlisten, resten efter brev til klubber med spillere, som manglede til 11'eren. Men så lykkedes det også at få et hold, der er rimelig funktionsdygtigt i forhold til en startopstilling, der ikke kalder for meget på latterkramper smiley


19.07.2014:
Slut. Når man i den grad bliver pisset på af kampmotoren, er vman simpelt hen ikke længere værd at bruge tid på, når målsætningen er at hente pokaler. For jer, der har nok i at handle eller træne spillere, kan det selvfølgelig være lige meget, om resultaterne afspejler taktik og holdenes styrke. Men sådan er det altså ikke her. Beslutningen har længe ligget og luret, men resultaterne i uge 28 slog simpelt hen hovede på sømmet. Det var ganske enkelt FOR latterligt.

Skulle der på et tidspunkt ske det forunderlige, at der udvikles en kampmotor, som virker - samt et taktikmodul, der kan bruges til at lægge taktik, kan det være, at jeg kigger ind igen. Men for nu er det over and out herfra i god ro og orden - så alt af værdi er til salg og til forhandling indenfor rimelighedens grænser. Jeg gider trods alt ikke forære spillere væk...men alle salgbare spillere skal sælges inden licensen udløber om en lille måneds tid.

Og NEJ, der er ikke nogen, der kan "købe" holdet - det får lov til at synke stille og roligt ned gennem rækkerne, til det til sidst rammer bunden med det ene vifa-point, der bliver rundet op, hver gang det bliver halveret.

11.02.2014:
Tillykke til udviklerne for i den grad at forsøge at tage livet af spillet. I har lavet en taktikeditor, som mindsker mulighederne for selv at instruere sine spillere, samtidig med at tilfældigheder, urimeligheder og absurditeter i en endnu mere giftig udgave af svampmotoren ser ud til at have afgørende indfyldelse på resultaterne. Kunne man endda bare have set en linje, der peger mod forbedring, men nej. Siden slutningen af januar er det igen gået den gale vej i forhold til mærkværdigheder og deciderede fejl. Alle forsøg på at arbejde seriøst med taktikken strander på, at man kun ser fragmenter af spillet - og det er vel at mærke totalt tilfældigt, om der vises noget af interesse i "klippene" eller ej. Hvor mange timer ønsker I, at vi skal spilde på at sidde og se på kampe, der loades, hvorefter man måske - måske ikke - får noget interessant at se i de tilfælde, hvor afviklingen ikke fryser eller hopper? I øvrigt yderst spændende at eksperimenter med sin taktik, når langskud tilsyneladende er den eneste spillestil, der kan anvendes i praksis, hvis man gerne vil vinde en gang imellem. Bliver de massive problemer med både kampmotor og taktikeditor ikke snart tage alvorligt af udviklerne, er jeg i hvert fald færdig med at kaste god tid efter den dårlige, som der desværre så absolut har været mest af siden den nærmest surrealistisk ringe opdatering.

Tillykke til gutterne for at have udraderet al modtand i den tyrkiske liga i sæson 41/2013. 90 points og med en målscore på 94-0 for første gang i klubbens historie rent bur i en hel sæson i en topliga.

Jeg har desværre ikke registreret resultaterne i slutningen af sæson 40, hvor der heller ikke blev scoret specielt meget imod holdet. Men efterfølgende fortsatte de gode takter, således at det endte med 51 dokumenterede ligakampe i streg, før det lykkedes FC Marulio at putte en bold i kassen og dermed sætte en stopper for stimen.


En lille absurd historie:
Vifarank #6 møder vifarank # 257 i ligaen på hjemmebane. #6's opstilling er stort set den samme, som dagen før slog ligaens tophold 2-0 med en skudstatistik på 11-2. Mens #257 stiller med et hold og med en taktik, der i de foregående ligakampe har hentet 10 points og en tilhørende målscore på -25. Hvordan mon sådan en potentiel massakre ender...?

Tja, hvad med 1-1?

Lad os bare for sjovs skyld lege, at #257's målscorer med sine 1.879 stats har færre stats end den dårligste spiller hos #6. Men at #6 til alt held i det 85'te minut skifter sin dårligste spiller i startopstillingen (med 2.125 stats den eneste spiller med færre stats end #257's bedste) ud med en sur, 17 årig ungsomsspiller med 362 stats. #6's suverænt dårligste spiller præsterer derefter på 5 minutter, hvad et stjerneangreb med 3.600+ stats i snit ikke har kunnet præstere i 90 minutter, nemlig at passere en 2.062 stats keeper.

Tænk, om det måske er sket i virkeligheden, f.eks. den 20.06.2013... smiley

Og tænk, at udviklerne stadig bruger kræfter på totalt ligegyldig kampgrafik, der alligevel aldrig kommer til at matche de "store" spil - i stedet for at få fixet den svampmotor, der lige siden starten af vman2 har gjort livet surt for brugerne i kraft af sine rouletteresultater. Suk.

Først, men ikke mindst: Jeg vurderer IKKE spillere. Mit standardsvar vil være er, at de er lige præcis det værd, som markedet vil give for dem - og det kan du jo ikke bruge til så meget...sæt dem i stedet på en 24 timers auktion til 1c og reklamer for dem på spillersalgforumet, så finder du ud af, hvad de er værd smiley

Tips & tricks:
Jeg får en del henvendelser, så nederst i profilen har jeg lagt lidt guf for begyndere eller andre, der gerne vil have lidt inspiration. Der er rigtig mange måder - heldigvis - at spille vman på, men skulle jeg starte forfra idag, ville jeg gøre det som beskrevet smiley

Lidt om mig selv:
Jeg er en af de gamle managers, som er med til at trække gennemsnitsalderen lidt op...

Navnet Mike The Bike stammer fra "gamle dage", hvor jeg var en af de få ledere på en svømmetræningslejr, der havde styr på at reparere cyklerne, når de gik i stykker...desuden har jeg kørt en masse motionscykelløb, været på cykelferie i Alperne flere gange (over så mange pas som muligt, selvfølgelig) - og er i dag aktiv (når jeg ikke er skadet) veterantriatlet med ironman og en mindre samling danske veteranmesterskaber på kontoen.

Jeg er ikke noget specielt ved musikken her, men hjælper gerne med gode råd & spørgsmål til spillet. Spørger man pænt, kan man også forvente et pænt svar smiley


Lidt om spillerhandler...
1) De af mine spillere, som jeg selv gerne vil af med, skal jeg nok SELV sætte til salg. Dvs. at de ryger på auktion eller sættes på transferlisten. Hvis der er minimumspris på en spiller, sælges han ikke for mindre - lad derfor være med at spilde både din og min tid med breve med bud under denne pris. Som regel sælger jeg gerne til minimumsprisen - på et tidspunkt, hvor det passer MIG - men hvis jeg afviser et bud på minimumsprisen, er du altid velkommen til at sende et brev og spørge hvorfor.

2) Henvendelser om køb af DINE spillere, skal være velbegrundede, ELLERS BLIVER DU MELDT FOR SPAM.
Mangler jeg gamle spillere med mange stats, skal jeg nok finde dem selv, så dem gider jeg ikke høre om smiley
Jeg er generelt interesseret i unge spillere med godt potentiale, så dem vil jeg gerne høre om, men jeg hører ikke til dem, der køber ind til sindsyge priser - i modsætning til dem, der gladeligt køber lottokuponer til 35M på en spiller, der kun har trænet på græs.

Der findes flere indlæg på forumet om spillerpotentialer, tjek f.eks dette: http://www.virtualmanager.com/forums/topics/720771-potentialebedommelse - og jeg er KUN interesseret i unge spillere, der som minimum scorer 30 points efter den skala - og vi taler vel at mærke om GENNEMSNITTET af træningen over mindst 5 dage, men selvfølgelig hellere over længere tid. Helt unge spillere med under 5 træninger kan også være interessante, men tag venligst udgangspunkt i niveauet ovenfor.

Som sagt: breve om uinteressante spillere bliver betragtes som spam og meldt. Dette skal ikke betragtes som et surt opstød, men som et udtryk for at jeg kun ønsker at bruge min tid på spillerhandler, som er relevante for mig smiley.
.........................................................................................................................
Tips & tricks:
Jeg giver som sagt gerne lidt tips videre, så her er en lille liste med 5 punkter, som jeg skrev engang i december 2011 og siden har brygget lidt videre på.

Det hører med til historien, at man jo har lov til at blive klog af skade, så med mine nuværende erfaringer, anbefaler jeg faktisk en anden anden strategi, end den jeg selv brugte som lille klub. Dengang opgraderede jeg både træningsfaciliteter og stadion løbende, men set i bakspejlet kunne jeg være kommet meget hurtigere frem, hvis jeg havde gjort, som der står nedenfor.

1. Vejen frem i vman handler stort set udelukkende om at tjene credits, indtil du er oppe og kæmpe om mesterskaber (så kan du begynde at tænke på det sportslige). Har du tid til at handle meget, så kan du tjene rigtig meget. Kender du markedet godt, kan du gøre de gode handler. Men det er stort set umuligt at overskue det hele, så jeg vil anbefale dig at fokusere på en del af markedet, f.eks. enten helt unge med potentiale eller gamle med stats. Hav altid alle dine spillere (undtagen keeperen, han skal bare have en min. pris) sat på transferlisten til priser, du vil blive tilffreds med. Hellere mange mindre handler (med fortjeneste) end få store. Det ALTafgørende er godt købmandsskab: køb billigt på auktionen og sælg med fortjeneste (helst fra transferlisten).

2. Skaf faste indtægter gennem din spillertrup, så du både kan tjene på billetter, sponsor, præmier samt salg fra transferlisten. Du skal bruge gamle spillere med mange stats for at spille dig op igennem divisionerne. Kør med en stamme med spillere på 32-36 år, og hver gang du køber en gammel spiller, skal han kunne forstærke dit hold. Vær dog varsom med at købe dem ældre end 34 - og forlæng kontrakterne på spillere over 31 år hver 2. eller 3. dag, så du er dækket ordentligt ind i forhold til de pensioneringer, du uundgåeligt kommer til at rende ind i.

3. Hold øje med dit tilskuertal. Når du ofte har udsolgt med 8c i billetpris, er det på tide at udvide dit stadion.

4. Lav alle dine 5 talenter hver uge og lad dem træne med min. 1 gang. Åbenlyse nitter droppes med det samme, mens tvivlsomme skal have min. 2-3 træninger, før de sættes på fri transfer. Før eller siden render du ind i et kæmpetalent, som du kan sælge til en rigtig god pris. Jeg har fået 2 af slagsen på 5 år, men kender en, som fik et megatalent efter at have spillet i blot et par måneder.

5. Lad være med at investere i bedre træningsfaciliteter, før du kan opgradere til grå (men hellere sort, tyrkis eller orange) i ét hug. Du kan alligevel ikke træne dine spillere ordentligt før du er deroppe. Hvis du handler med talenter på et lille anlæg, skal de ud af vagten igen hurtigst muligt, så de ikke mister stats hos dig i forhold til deres jævnaldrene.

Nå, men alle har jo deres måde at spille på, så du skal kun tage det med dig, som du synes du kan bruge. ..
-------------------------------------------------------------------------------.

Sex Male
Country Denmark
Area code 3500
Age 55
Time since registration About 11 years ago