Hede

Profil

HEDEMINATOR FC HALL OF FAME

Ibraheem Basbur
http://www.virtualmanager.com/retirees/8966716
Denne mand er en sand klublegende.. han er større en Steven Gerrard, selv Totti kan ikke overgå ham. Han blev opdaget af HFC og fik sin opvækst i klubben.
Han nåede at spille 2362 kampe for HFC inden han gik på pension som 37 årig. Han har selv udtalt at den eneste klub han nogensinde kunne forestille sig at arbejde for var HFC, og derfor har chef Simon også fundet en plads til ham i klubben som talentspejder, det varede dog kun kort, da hans arbejdsindsats ikke var tilfredsstillende.


Amihai Gold
http://www.virtualmanager.com/retirees/9050567
Amihai er klubbens hidtil 2. største legende. Han kom til klubben som en 18 årig usleben diamant og faldt hurtigt til. Han nåede 1884 kampe for HFC hvor han scorede 842 mål. Desværre valgte han at forlade klubben da han følte at han havde opnået hvad han kunne i HFC og søgte nye græsgange som 34 årig. En stor tak skal det lyde til Amihai fra ledelsen, fans, trænerstab og alle andre omkring HFC. Med til hans meritter hører flere pokaler samt en 5. og 4. plads i franske ligue 1

Alberto Da De Cézare
http://www.virtualmanager.com/retirees/9123085
Dette unikum kom til klubben samtidig med Amihai Gold, det tog dog lidt længere tid for ham, end Amihai, om at overbevise trænberstaben om en plads i startopstillingen er derfor nåede han "kun" 1958 kampe. Han forlod klubben af samme grunde som Amihai, og sammen var de 2 en del af HFCs storhedstid.

Hjalmer godsk: http://www.virtualmanager.com/retirees/8332283
1838 kampe i HFCs farver, var med til et genopstarte klubben i tidernes morgen

Godofredo Ronaldo: http://www.virtualmanager.com/retirees/8678409
Godofredo var et glimrende eksempel på egen avl, som nåede 1172 kampe i HFC-trøjen og var med til at føre HFC op i divisionerne. I stil med Steven Gerrard forlod han dog klubben, da man mente at han var blevet for gammel... det viste sig dog at der var massere af kampe tilbage i ham på højeste niveau, til HFC-ledelsens store fortrydelse.

Tommy Severinsen:
http://www.virtualmanager.com/retirees/9778689
En spiller af egen avl, som gik hele vejen til førsteholdet, hvor han præsterede trofast og solidt i 1691 kampe. Til hans og klubbens store ærgrelse missede han klubbens første pokaltriumf, da han valgte at stoppe dagen før, hvor vi dog måtte nøjes med sølv.

Edmondo Boscardin
http://www.virtualmanager.com/retirees/9402940
Fik sin opvækst I HFC og blev I klubben indtil han var 33 år. Han nåede 1897 kampe for HFC, og var en del af holdet som for første gang i HFCs historie spillede sig i den bedste liga i Skotland og Frankrig.

Asslam Hamid Ayoob
http://www.virtualmanager.com/retirees/9789514
Asslam var endnu et resultat af det fremragende ungdomsakademi i HFC, hvor han fik sin opdragelse, og blev rykket op på førsteholdet og fik 1522. Han var med til at sikre klubbens første sølvpokal i Svenska Cuppen, men valgte til klubbens store ærgrelse at stoppe karrieren sæsonen efter som blot 31-årig, da han mente at han havde opnået hvad han ville i sin karriere efter sølvet i pokalturneringen.

Kön Man
Land Danmark
Ålder 23
Tid sedan registrering Ungefär 12 år sedan