FC Gullwings

Rette Quadruple omsider i hus - Game over?

Written 29 September 2013, 17:30

Så lykkedes det omsider for FC Gullwings at vinde The Quadruple: ”Vinde et lands bedste liga, primære cup, Super Cuppen og Virtual Manager”.
Dette er godt nok min trejde Quadruple, men de 2 andre Quadrupler indeholdt ikke Virtual Manager World Cup, men i stedet 2 specielle cups (henholdvis Fifa 14 Cup - Platin i uge 38 /sidste uge og Unisport Cup - Guld i uge 25, 2012) og derfor ikke talte med ifølge Vmans bedriftsliste.

Det lykkedes en reporter at fange en tydelig glad Mr. Hobro efter kampen mod Liverpools year, hvor Manageren havde tid til et kort interview: ”Selvom jeg har vundet rigtig mange trofæer med dette fantastiske hold, så er dette et af mine største øjeblikke nogensinde, for vi snakker om hele 4 titler på blot en sæson og det er kun meget få andre managere der har gjort det tidligere: briten Munich SeventyTwo, Simpsons Academy. FC Caroline Panthers og naturligvis den mere kendte Sùdkurve.
Nu vil jeg ind og fejre triumfen med gutterne, for de har virkeligt fortjent alt dette!” Slutter Mr. Hobro af med.


Alt sælges

En Quadruple er nu tilføjet til de rigtige mange trofæer og bedrifter i forvejen, så der er ikke rigtigt længere mere for FC Gullwings at vinde i spillet.
Derfor sælger FC Gullwings alt på holdkortet, og alle er dermed blevet transferslistet.
Indtil videre er der sat priser på spillerne, men de bliver nok justeret senere: enten til højere eller lavere priser, når jeg har sammenlignet med transferslisten og andre lignende spillere der er solgt for nyligt.
Der regnes ikke med at ret mange spillere ryger på auktionen, for jeg ved af erfaring at dette ikke giver ret meget, og det bedre kan betale sig at vente på rette bud.


Game over?

Med Quadruplen så kan det naturligvis være et passende sted at stoppe og endda gøre det på toppen!
Jeg har ærligt talt overvejet at gøre det her på det sidste, især nu hvor jeg har fået læreplads.
Tiden er der heller ikke rigtigt, som den var før, for jeg har kun mulighed for at logge ind i pauser og så når jeg kommer sent hjem.
Af min vennekreds IRL er alle stoppet nu, så jeg er den sidste af 7, som startede helt tilbage i 2004.
MEN …
Jeg har stadig lidt under et halvt års licens endnu, og der er helt hold der skal sælges, som godt kan tage et par måneder at få solgt, da jeg ønsker at få en ordentlig pris for dem.
Derefter vil jeg ”lege” lidt med pengene og så være en købmand/sælger som fik mig til tops dengang.
Derfor vil jeg se hvor meget hvor meget jeg kan nå at tjene inden min licens udløber.
MEN IGEN …
Det kan jo være at jeg bare stopper når alle spillerne er solgt, dvs. det kan ske om en måned eller først når licensen udløber, men som det er nu, så regner jeg med at det er helt slut, når licensen er udløbet, medmindre udviklerne virkeligt får udviklet noget på et halvt år.
Jeg tvivler dog noget på at jeg forlænger endnu engang, for lige nu kan jeg ikke se nogen grund til det.
Som sagt: vi må se hvad der sker smiley

I øvrigt en af mine sjældne og kedelige presseudgivelser

Comments

Det var sjovt - vender tilbage 29 September 2013, 18:03
Et kæmpe tillykke skal der lyde herfra smileysmileysmiley
Vil endda understrege at du i hvert fald i min bog, har skrevet Vman historie i dag, da der ikke er andre der har vundet 2 quadrupler i træk.

Der til skal det også for retfærdigheden lyde, at Liverpools year, Græsted United og Carolina Panthers har vundet quadruplen og ikke mindst de 10k der følger medsmiley

Forventer naturligvis at du bliver hængende længe endnu i øvrigtsmiley

Mr Hobro - Blandet godter på T-list 29 September 2013, 21:27
Mange tak ska du have smiley
Jeg havde ikke lige tænkt over den med 2 Quadrupler i træk, for jeg var fokuseret på at vinde denne quadruple med world cuppen end den med Fifa cuppen i sidste uge - Nu er der nogle andre der kan sætte sig det mål at vinde hele 3 Quadrupler i træk smiley

Nå ja jeg havde godt nok læst et sted at Tor / Panthers også vandt den og Magnus / Græsted vandt den FØR The Quadruple bedriften blev opført (derfor den ikke står under hans bedriftliste)
Men havde ingen anelse om Stevie / Liverpools year også vundet den, især når jeg havde kigget hans bedriftliste igennem og han må have vundet den for længe siden.

Jo jo jeg render i hvert faldt ikke den næste måneds tid smiley
Nok tidligst efter jul, for nu vil jeg bl.a. se om der kommer et julespil i år og det vil være spild hvis jeg ikke får brændt nogle måneders licens af smiley

17 October 2013, 21:16
Tillykke med det hele! Og held og lukke IRLsmiley

V-man bedste m-anager takker af 26 December 2013, 14:14
Et forsinket tillykke og velkommen i klubben for dem som har vundet "The Quadruple" smiley
Jeg forstår godt den periode du er igennem nu hvor man skal finde motivation til spillet men håber da at du hænger ved smiley