Kruseduller fra den nye taktik-editor

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 17. juli 2012, 16:35

Vi arbejder stadig på den ny kampsimulator (se preview på Youtube). Vi er stadig langt fra målet og tør stadig ikke give en udgivelsesdato, men det går stille og roligt fremad.

Vi har tidligere fortalt om årsagerne til at vi valgte at fokusere på en ny kampsimulator. Én af årsagerne er, at det med en ny kampsimulator også bliver muligt at lave en ny og lækker taktik-editor.

Netop taktik-delen af den kommende opdatering har vi haft stor fokus på de sidste par uger. Som I sikkert regne ud, er der tusindvis af små beslutninger der skal tages i forb. med designet af sådan et system. Vi gør hvad vi kan for at overveje hvert enkelt detalje meget nøje. Det tager sin tid - men vi er sikre på at det er det værd.

I design- og brainstorm-processen tegner jeg en del. Her kan I se et lille udsnit af de kruseduller jeg har lavet i forb. med taktik-editoren:

Kruseduller

Vi mangler stadig en masse og jeg vil derfor ikke gå i detaljer omkring taktik-editoren i dette blog-indlæg.

Jeg håber, at vi i næste uge er kommet så langt med design-processen af taktik-editoren, at vi kan fortælle lidt mere om hvordan det kommer til at se ud.

Fortsat god ferie til jer af jer der så heldige at have det :-)